Trešdiena, 13. Jun 2007, 17:32

Vīrieši, kas nepazīst salikumu zeķes + basenes, tagad aizspiež ausis(lasi: šo tālāk nelasa) ;)

Mīļie vīrieši(pa retam arī sievietes), lūdzu lūdzu pie basenēm, sandalēm nekad nevelciet vēl zeķes! Vienalga kaut vai saskaņotās krāsās, kaut ar iemīļotā zīmola uzšuvumu. Tas izskatās atbaidoši! Vārds "basene" pats par sevi jau "ziņo", ka tās ir jāvalkā basās kājās nevis jāvelk nedod dies' vēl papēžos padilušas, savēlušās zeķes.
Intereses pēc šorīt tramvajā papētīju apkārtesošo vīriešu kājas. Statistika sekojoša - no 4 jauniem(!) vīriešiem ar sandalēm kājās, 2 bija ar zeķēm. Pie kam vienam no viņam skatos, ka vienā kājā zeķe, bet otra basa?! Ārā kāpjot, vēlreiz uzmetu acis uz jaunekli un ... nevis plika kāja, bet zeķes papēdī liels caurums, ka no aizmugures skatoties var padomāt, ka zeķes nemaz nav...

Īsti neizprotu, kāds varētu būt vispār iemesls tam, ka šādi jāģērbjas. Netīri kāju nagi? Nu common, vai tad tik grūti ir tos reizi pa reizei sakopt? Kad par šo aizrunājāmies ar kolēģi(jābiebilst, ka gados jauns nevis uz pensionēšanos jau sataisījies) šis ar lielām acīm skatījās uz mani un teica, ka laukos, tur jā, varot staigāt basām, bet ne jau Rīgā! Duhh, no kurienes tādi stereotipi! Mammas, tēvi jums to ieborējuši smadzenēs? Jeb tieši pretēji neviens nekad nav to aizrādījis?

http://www.sandalandsoxer.co.uk/home.htm khmm, nu vai tad tiešām ...? ;)

Trešdiena, 13. Jun 2007, 17:50
[info]ljaunumz

Fully agree.