kebabs
kebabs
.: ..:::::::. ::.:: :.:::.....

March 2009
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

kebabs [userpic]

kadam nav zinaams kaapeec inbox bildes galiigi neraadaas ciba?
visvairaak apbedina taapeec ka visu savu zhurnaala paskatu tas galiigi izchakaree =[

Current Music: Pienvedēja Piedzīvojumi - Izvēle
Comments

njez, man ar no inboxa neraada.. atrodi kaadu citu wietu kur winjas sabaazt!

man jau labu laiku taada doma, bet nebiju paarliecinaats, ka inbox vaina. es nomainiiju skriptu, un primaja reizee bildes paraada, bet cik es saprotu tad pati ciba blokjee shis bildes, buus jaapaintereseejaas.

Imho pati ciba neblokjee, bet inbox ir kaut ko eliitu sadariijis, un neljauj aareejaas saites un referrerus, lai nebuutu taada slodze. Vai kaut kaa taa. Neesmu peetiijis, tachu taada mana doma ir, un varbuut, ka arii kljuudos :)

hmm nez. es itka ietesteeju. tipa ielieku zhurnaalam skriptu pa jaunu. palaizhu - pirmoreizi viss iet, taalaak neiet. no inboxa uz randomu panjemu linku no kaadas bildes - viss iet bez probleemaam, ari atkaartoti palaizhot linku. manupraat peec pirmaas reizes ciba piefiksee bildi (tikai uz inbox?) un nobloke. bet mb es ljoti maldos. teoreetiski inbox arii vareetu liegt, bet nu shaubos.

man ar neiet....... ieliku tavidraugi.lv un tur tai bildei properties var iekopēt to pilno linku or something.aj es tāpat noteikti nesakarīgi runāju

hmm likshu uz sava ecluba, bet diemzheel nevaru atras akontam passu =[

man pat parasti neiet bildes :/
eu tu man nevari šito `Kustību rotaļa: Piespēlē bumbu – pietupies` darbu atsūtīt uz meilu man negribās pirkt pa 0,35 sanjiem.

ok no probleemo=]
kaads bija emails?

liels paldies :))
maardzja@banda.lv

Slikti uzvedies.