Pussprāguša galda hokejista piezīmes - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
kaszczejs

[ website | Pamatblogs krieviski ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| GH skola = Politikas dumbrājos = ЖЖ - Ciba krieviski = Erudītu Līga ]

Laimīte, 16.12.2014 Dec. 17th, 2014|04:08 pm

kaszczejs
   Ar dziļām skumjām jāvēsta manas fotodaiļamatniecības fanklubam, ka "Laimītes" treniņos tiek izsludināts pārtraukums līdz 6. janvārim, jo sportsmeņi izrāda nevēlēšanos spēlēt galda hokeju tik nepiemērotā laikā kā savās brīvdienās. Un vispār pa brīvdienām tauta, izmantojot rubļa īpatnējo dinamiku (es jau kaut kur pirms pusgada rakstīju, ka tikai 45 rubļi par vienu pilnvērtīgu eiro - tas ir nonsenss un ilgi tā turpināties nevar), taisās braukt paskatīties uz to, kā izskatās īsta krīze, nevis mūsu finansiālais paklupiens pirms pieciem gadiem.
   Uz pēdējo treniņu salasījās veseli 4 cilvēki. Plus vienu riņķi no smalces grupas nodarbības palikušie Gusevs ar Kurmeņevu. Pēdējie gan šoreiz nevienam punktus neatņēma, bet es atbalstu viņu dalību - savā mazgrupā viņiem sen vairs nav kur augt.
   Rezultātus es nobildēt aizmirsu, bet pēc "lielo" riņķiem punkti bija - Caics 15, Lagzdiņš 14, Miglinieks 6, Belševics 1. Jā, tā nebija mana labākā diena, lai gan arī ne tā sliktākā. Pēc tā saucamo p/o pirmās kārtas Raivis, negribēdams ar mani noskaidrot 3. vietu, izgaisa, un Sandis piedāvājās viņa vietā uzraut līdz divām uzvarām... un kad es tās viegli dabūju, man nācās pieteikt turpinājumu līdz trijām, jo pārāk jau idiotiski izskatījās. Pēc tam jau viss aizgāja kā pienākas, un viņš ielika man kārtīgu darba golu piektās spēles overtaimā. Kā pēc tam Caics noslēdza savu sēriju ar Lagzdiņu, es jau vairs neskatījos, jo a) vaifajs "Laimītē" ir pārāk nestabils manam hlamam un b) kāda jēga man skatīties tāda līmeņa spēles, no kurām neko nesaprotu.
   Cita starpā, guvu to baudu noklausīties, kā Caics mudina vienu no saviem audzēkņiem netrenēties pa brīvdienām un nemācīties nekādus paņēmienus, bet tā vietā gūt galvas un dvēseles skaidrību, skatoties attiecīgus video. Jo kas gan ir taktiskā paņēmienu prasme ar rokām, salīdzinot ar stratēģisko situācijas apstrādi smadzenēs. Es drusku samulsu, dzirdot no Edgara mutes šo ķīniešu filozofiju komplektā ar Rietumu nežēlīgo racionālismu sērijās spēlēt tikai tos paņēmienus, kas sanāk maksimāli efektīvi, bet steidzīgi metos atbalstīt trenera ideju par treniņu absolūto nevajadzību - vismaz tiem, kas kaut ko jau māk.

 photo DSC01282_zps021c925d.jpg

 photo DSC01283_zpsd2c0fd45.jpg

   "Lamītes" komanda. Iztēlojos, kā viņi lamījās, to pamanījuši.
 photo DSC01289_zpsa33ad04a.jpg

Finālisti pirms sērijas.
 photo DSC01291_zpse21a8e1f.jpg
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.