Your life is your life you got to live like it is your life -
September 2017
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
kastite_man
kastite_man
kastite_man
Sunday, April 29th, 2012 01:08 am
Kaut kā dīvaini sanāca divas dienas pazaudēt alkoholā. 
Ceturtdienas ballīte - neplānoti, pēc kopīgas iešanas 9ņos skriet (ietilpst tur vingrošana, telefona nozušana, dejošana parkā un gulēšana zalē) ar grieķu Annu, izdomajām, ka neesam sen bijušas spontānas un izlēmām doties (tāpat ģērbtas skriešanas tērpos) uz Art Bar. 
Pēc dzēriena nolēmām, ka jāturpina tač' vakars. Un tas viss beidzās ar Undergrounda apmeklēšanu, Kazino (kur viena meitene gāja iekšā bez svārkiem (jebšu zeķubiksēs un maiciņā - vēlāk apsienot šalli apkārt), jo grieķu Annu nelaida saplēstās džinsās iekšā. Esot tas viss beidzies ar to, ka latviešu Anna esot ripinājusies pa asvaltu, kamēr pārējās meitenes attēlojušas kaijas (un nu šito daļu latviešu Anna galīgi neatceras). 

Nākamā dienā, vel piedzērusies viņa skrēja uz bibliotēku un visādām citām darīšanām 10tos no rīta. :) Un vakar pavisam neplānoti tomēr devās vēlreiz ārā. Beidzās tas viss ar to, ka pa nakti skaipā viņai bija jāklausās emocionālās runas un rīt pēc mises viņai ir sarunāts doties uz kafijas-sarunu. Bet vispār kaut kā alkoholu otrā vakara īšti nelietoju. Pārnākot mājas arī smieklīgi istabu vācu un ar vingrošanu nodarbojos.

 Un zini ko - tā vispār tāda jauka sajūta. Jā. mierītis ir. Citreiz viņu tā grūti pamanīt, ja uznāk kādas nosodīšanas virsū vai kā - bet vispār, viņš tur tā dikti jūtams. Jā. ir. Un Sestdiena bija gara. gara, gara darbadiena. 
Bet feini noslēgumā alu ar sīrupu dzēru, ēdām visādas kariju ņammas un bija pat šokolādes-ķiršu saldais. ņamm. Un kad pārējos palaida, un anna upurējās palikt pēdējā un vākt pēc cilvekiem, kas nedevās mājās, tad Anna uzlika Dub Fx - Fly With Me un baudīja noskaņu. 

 Labi, jādodas pie miega. Arlabunakti! :)



Current Music: bū-š - Ir vērts (pied. Māra Upmane-Holšteine) [Official Vide

CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend