Lietus dārzs

Laiks iekāpt...

Laiks iekāpt...

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Zini, dārgais draugs, pasaule nepazīst nejaušības! Viss, kas notiek ar Tevi, mani, tiem tūkstošiem cilvēku, kuriem ik dienu paskrienam garām, nav nejaušība, bet likmsakarīga virzīšanās uz pilnību, uz kaut ko augstāku, pilnvērtīgāku, skaistāku un labāku nekā mēs jau esam pamanījušies sasniegt! Jautājums ir vairs tikai par to, vai mēs spējam aptvert, ka ikkatrs dzīves pārbaudījums vai tikpat labi tās sniegtā izprieca notiek tikai tādēļ vien, ka tā ļauj mums neskatīties atpakaļ un neskumt pēc tā, ko neesam paspējuši paveikt, ļauj mums neapraudāt zaudētās cerības un bērnišķīgos sapņus, kuriem tā arī lemts palikt tikai spaņojuma līmenī! Ik lieta, sajūta un pārdzīvojums, ko pasaule pasviež mums ceļā, dod mums atspērienu virzībai uz priekšu... Ja tā nebūtu, pasaule vienkārši apstātos!

Bet pasaule brauks uz priekšu ar vai bez mums! Labāk ar mums..., tādēļ...kāp tik iekšā pasaulē, draugs, un brauksim tālāk kopā...
  • ..mjā pēdējais teikums ir pāri visam..tieši un bez aplinkiem tālāksekojošiem jautājumiem..;)
  • es jau iekāpu :)
    • Nu man patiess prieks par Tevi... Pēdējā brīdī gan, bet nekad jau nav par vēlu pārmaiņām!:) Un tagad arī Tu varēsi apzināties, ka beidzot esi kaut vai niecīgs, bet tomēr pasaules pārmaiņu griezējzobratiņš!:) Sveicam komandā!
      • ak, to es zinu jau no sākta gala, bet tikai tam zobratiņam slinkums griezties..
        • Bet slinkums ir jāpārvar! Lai vai kā negribas, lai vai kāds būtu nespēks, šā kā tā vajag "bīdīties" uz priekšu! Tā vienkārši IR jādara! Jo citādāk - nemaz nevar!
Powered by Sviesta Ciba