60 minūtes neparedzēts miegs


9. Decembris 2004

taa luuk man iet @ 12:47

Mūzika: scissor sisters - take me out

daargaa doloresa!
patiesiiba ir taada kaada taa ir, un patreiz taa ir skarba. nupat nosvbilinaaju sveetdien pirkto uudens vaariitaaju (domaajams, ka ar nedeeljas algu te nepietiks) un manaa istabaa ir nosvilinaata galda lampa. un tagad, kad manas acis atkal ir sadomaajushas taisiit dazhnedazhaadus kaskadieru trikus (kaut kaa baigi varenaas juutaas, grib paarspeet pashu tomu kruuzu "neiespeejamaa misijaa"), un atkal viena peec otras krist laukaa no acu dobumiem, man nav speeka nevienai sapraatiigai riiciibai. un tieshi tamdeelj manam kungjim patreiz ir jaapaarstraadaa nedaudz vairaak kaa divas shokolaades. un man pat nav speeka izdomaat neko par nosvilusho teejkannu.
un veel man nav ne jausmas, joprojaam nav ne jausmas, kur man naaksies guleet ziemassveetkos, jo veel pagaidaam nevienu taa iisti itaalijaa nepaziistu, bet guljammaisa man nav, lai atrastu triis kokus kaadaa centraa un guleetu zem tiem.
cerams, ka naakamaajaa postaalajaa vai arii elektroniskajaa apciemojumaa patiesiiba buus citaada.
vienmeer Tava
militrisa kirbitjevna
(pazaudseejusi religjiju)

p.s. kur gan lai vinju tagad atrod?!
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]mazeltov
Date: 9. Decembris 2004 - 13:35
(Link)
shie tev atvilks no algas par katru izniicinaato priekshmetu? a kaa tev tas izdevaas? uzliki uz pliits un aizmirsi? vai varbuut taa bija elektriskaa?
es ceru, ka shie tevi nelamaas. vinji tachu ir diezgan mieriigi vai ne?
[User Picture Icon]
From:[info]karboniids
Date: 9. Decembris 2004 - 13:36
(Link)
nevar neko zinaat par atvilkshanu no lagas.. man jau shkjiet, ka peedeejaa laikaa man te par daudz viskas nodeg, nokriit, sapliist....... elektriskaa bija, uudeni neieleeju...

60 minūtes neparedzēts miegs