karbonaade ([info]karbonaade) wrote 25. Jūnijs 2022, 23:12
3. diena, kad apraudos pa 3-4 reizēm domājot par darbu un to, cik ļoti netieku ar visu galā. Izskatās pēc izdegšanas, bet es nezinu, ko darīt ar šo informāciju, un vai ir iespējams iet uz slimības lapas, jo tas nešķiet "pareizi". Vienīgās 2 reizes, kad biju uz slimības lapas, bija tad, kad nodedzināju plaukstu (darbā), un tad, kad mani uzšķērda aizkuņģa dziedzera iekaisuma laikā (3 nedēļas notusēju slimnīcā un pēc tam vēl laiciņu mājās). Kā lai pamaina savu domāšanu un pierunā sevi pieņemt to kā normālu lietu? Visas kaites nevar būt fiziskas, karbonādīt ._. debīlā darbaholiķe. Un kā vispār to nokomunicēt ģimenes ārstam.. vai tas večuks vispār saprot tādu terminu kā izdegšana un vai nenorakstīs uz kaut kādu citu sūdu. Besī.
Nu labi, palasīju - izdegšana nu jau ir arodslimība, bet kā tikt līdz tam, ka tev to uzstāda..
Nu labi, palasīju vēl. https://likumi.lv/ta/id/147550-arodslimibu-izmeklesanas-un-uzskaites-kartiba
Tas man laikam people-pleaser ieslēdzās, jo negribas, ka HR'am jādīlo ar Veselības un Darba inspekcijām, un tāpat ir sajūta, ka es "zaudēšu" šajā cīņā, sačakarējot attiecības ar kolēģiem, jo par izdegšanu jau var tikai pasmieties, pajokoties, jo "visi taču dzīvo stresā :))) "
Visam bonusā post-travel depression, jo Skotijā bija patiešām jauki, un arī klimats daudz patīkamāks kā šī karstā huiņa. Jūtos kā cilvēks tikai no agra rīta un pēc 21iem vakarā. Bez ventilatora pa dienu vispār nespēju. Not looking forward to Rumānijas biz-trip 1d-3d (pirmais komandējums, it kā exciting), jo tur ir tik pat karsti, pat karstāk kā šeit, tikai tev ir jābūt kaut kādā pieklājīgā skatā, kamēr tu reāli kūsti kā svecīte.
Varbūt tomēr jāprovē un jāsūta savs CV uz foršo darba vietu, kur ir 4 darba dienu nedēļa. Man tik ļoti vajadzētu iknedēļas 3 brīvdienas, vnk gadus 3 par to sapņoju.
Šņuk.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: