karbonaade ([info]karbonaade) wrote 1. Jūlijs 2015, 23:21
abas dienas līs(t)
Kopš kura laika ir tā, ka var skatīties tikai pēdējos 60 draugu ierakstus? Ja es DAUDZ esmu palaidusi garām, es arī vēlos visu to daudzumu izlasīt. Tā ir bijis vienmēr?
Šodien un rīt brīvs, bet abas dienas līs(t) un nešķiet, ka Veronika gribētu braukt uz pilsētu. Atmosfēra staff housā dīvaina. Pašai arī neoma nāk virsū. Biļetes cena atpakaļceļam uzkāpusi gandrīz līdz četriem simtiem, kas ir bēdīgi, lai neteiktu, ka tas ir galīgi graujoši. Vajag paspēt uz Brutal Assault, un paspēt sevi savest kārtībā. Labprātāk to ceļa naudu ieguldītu sevī un festivālā, nevis lai lidinātos pa mākoņiem par tik sasodīti lielu maksu.
Dzēru nedēļu vecu pienu un ēdu nezināmas izcelsmes zivju kotletes, bet vēders neko nesaka. Vispār neko.
Aizvakar Axels pamatīgi nokaitināja, pusdienās pasniedzot saldo ēdienu. Un tikai. Ja tu ēd brokastis 8 no rīta un tad intensīvi strādā līdz 14, es domāju, ka izsalkums ir diezgan ievērojams. Pēc tam pats aizkaitinājās, kad pajautāju, vai tie divi gaļas gabaliņi virtuvē (pārpalikumi no 100+ cilvēku pusdienām) domāti 5 cilvēkiem un vai mums būs arī īstas pusdienas. Aizskrēja uz virtuvi, lādējās kaut ko islandiski un dusmīgi sagrieza citu gaļas gabalu. Pēcāk aizmirsu virtuvē savu ūdens pudeli, nākamajā rītā tā bija aizlīmēta ar skoču. Nezinu, ko domāt. Varbūt es nesaprotu islandiešu humora izjūtu.
Gribu mājās pie sava rūķa, pagulēt mīlīgi un nekad nebraukt uz tādu neorganizētu pasākumu, ko sauc par darbu viesnīcā bez menedžera (par ko es nebiju informēta). Nezinu gan, kā būs, kad septembrī pašai visu vajadzēs menedžēt, bet vismaz tas notiks latviešu valodā un man būs, kam jautāt padomu. Paldies, paaugstinājum. Ceru, ka izdosies.

Vispār ir notikušas arī citas jaukas lietas, bet man kaut kā nesanāk par tām uzrakstīt.
Vaļi, peles, mākoņi, zirnekļi, dziesmas, purkšķi. Varbūt atcerēšos kā tos ziloņus no sapņa.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: