karbonaade ([info]karbonaade) wrote 25. Maijs 2015, 01:11
Bez piecām dienām prom uz diviem mēnešiem
Ak dievs, kādā panikā es sāku braukt iekšā. Pēc 5 dienām man jābūt gatavai doties ceļā uz tālo, visu iemīļoto zemi Islandi, bet es vispār neesmu gatava. Nemaz. Kā es priecājos, kad dabūju biļetes turp pa 80eur, bet kā es tagad bēdājos saprotot, ka no Reikjavīkas līdz Husavikai vēl ir tik tāls km un eur ceļš ejams. Nepietiek, ka Oslo būs kaut kā jātiek no vienas lidostas uz otru (vismaz labi (bet arī slikti, jo kā lai atpūšas?), ka 12h starp lidojumiem), bet vēl jāizlemj vai no R līdz Akureyriem braukt ar autobusu un pist nervus, jo tie kursē varbūt reizi vai divas dienā, ja paveicas (jo vairāk nekursē, nekā kursē) un tad atkal pavadīt nakti kaut kur līdz nākamajam busam, vai būt rich bitch (kas es neesmu) un izvēlēties lidot (3 lidojumi divu dienu laikā, why not, ne) un palikt bez naudas, un nomirt badā. Un kā lai visu satilpina vienā mazā somā vai koferī tā, lai ar griķiem, auzām un visu pārējo tā ceļotāja pasaka manās rokās vai uz muguras nebūtu smagāka par 10kg? AAAAAA
Un man ir tik daudz jautājumu, bet negribas ar tiem visiem uzkrauties vienam cilvēkam, lai gan varu un vajag, bet miu.
Tad vēl paliek atpakaļceļš, kas vispār ir tādā tumsā tīts, kāda ir pagrabos zem vecām, aizmirstām kompota burkām vistālākajos plauktu stūros.
+ jāsaorganizējas tā, lai es veiksmīgi paspēju aizbraukt uz Brutal Assault ar savu rūķi, un pēc tam jau viss būs normāli, bus Liepāja un siltas smilitis, un tik patīkami.. JA ES PASPĒŠU ATLIDOT ATPAKAĻ ;(((
Protams, kad es būšu nonākusi savā galapunktā, viss liksies smieklīgi un skaisti, bet šobrīd man vispār nav smieklīgi. Tik vien, cik smieklīgi ir pirdieni un atraudziņas, hā.
Uz grīdas ir tāda miskaste ar visu, ka nu tikai. Galvā arī.
Ā, un es rīt rakstu atlūgumu, jo nah vergot par 2 cilvēkiem un saņemt 350, ja var nevergot.. Un, cerams, izdomāt ko labāku.
Man vajag sponsoru.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: