karbonaade ([info]karbonaade) wrote 7. Marts 2011, 05:00
par ausu kociņiem, sapņu motora benzīnu un striptīzu
šorīt/nakt/reiz par ausu kociņiem. kas tie ražotāji ir pilnīgi žīdi? kā var iztīrīt ausi gandrīz tikai ar kociņu bez vates? tas vates daudzums, kas tur ir, ir pilnīgi nepietiekams. taisiet labākus ausu kociņus! taisiet kociņus ar ne-ausīs-durošiem..kociņiem, kas īstenībā nav nekādi kociņi, jo kociņi ir no koka, ne plastmasas. varbūt es nepērku pasaulē dārgākos ausu kociņus, kuriem, iespējams, vates abos galos ir tik daudz, ka pietiktu, lai nosmacētu bērnu, bet nu kamon! es par ausu kociņiem ar labu vates daudzumu abos galos!
vēl man radās teorija par miegu. par to miegu, kas ir acu kaktiņos, kad tu pamosties. citreiz jau nav vai arī ir ļoti maz, bet citreiz ir tā, ka pizģec. man nav ne jausmas, vai skolā kaut ko mācīja tieši par to miegu un to, kāpēc viņš ir acu kaktiņos un izskatās pēc puņķiem kaut kādiem. moš tā ir viela, kas aizpilda acis, kad tu aizmiedz, un tad tu redzi sapņus tikai dēļ tā miega. haha, nu, zemapziņa, protams, nāk talkā, bet miegs (lai arī no kurienes nerastos, jo man negribas lasīt wikipēdiju, jo ir faking 5 no rīta un man ir jādara citas lietas) ir kā benzīns, kas darbina sapņu motoru. saprati? man bija reāli forši sapņi šodien, bija labs sapņu motora benzīns gadījies, no rīta vēl pāri palika. ā, un par to pāri palikšanu. tas ir tā, ka ja tu neizsapņo visus sapņus, kurus tev paredzēts vēl sapņot, tad tev acīs paliek miegs. šis ir neapstrīdami, jo šeit darbojas mani noteikumi, jo šī ir mana dienasgrāmata. punkts.
vakardien mamma jautāja, vai es negribu kļūt par striptīzdejotāju. jā, parasts jautājums, ko mātes jautā savām meitām. NĒ< NEGRIBU. tad jau es būtu pasaulē īsākā striptīzdejotāja, haha (lai gan varbūt ir arī kaut kāds sick midget'u striptīzs, nezinu, neesmu par to interesējusies). dienas jautājums - vidēji cik gara ir vidusmēra striptīzdejotāja ? ne augstākās klases, ne zemākās, vienkārši vidusmēra. ir vispār kaut kādas klases?
bļee, lai nolādēta googles tante. uzraksti midget stripper un sabojā sev dzīvi.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: