karbonaade ([info]karbonaade) wrote 6. Marts 2011, 10:45
laimes putekļi
kas tā par vasaru, kurā snieg? man ir pilnīga sajūta, ka tieši tagad ir jābūt vasarai, nevis tam, kas ir ārā. un nafig vairs nevajag sniegu! šogad jau ir gana daudz, man liekas.
es nezinu, ko lai dara ar savu kārtošanas māniju, jo tā var ievilkties līdz vakaram, bet ir lietas, kuras ir steidzamākas (lai gan kārtošanas noskaņojums arī neuznāk tik bieži). man vajag vēl vismaz kādas 3 brīvdienas, lai es varētu padarīt visu, ko vēlos. varbūt arī vairāk.
man galvā jau ir vīzija, cik jauki viss izskatīsies sakārtots (atklāti runājot tas, ko īsti neizmanto, sabāzts skapī, bet nu tomēr! ja no acīm prom, tātad netraucē tik traki). liekas, ka mana ideālā istaba būtu ar gultu, vienu skapi, vienu lielu grāmatu plauktu, galdu un kompi + superīgām tumbām. un lielu logu, noteikti, bet tas jau ir, tikai palodzi vajadzētu vēl platāku. un noteikti visu laiku būtu saulains, bet ne tik saulains, ka spiež acīs, bet tā patīkami saulains
piemēram tagad ārā ir tā saules gaisma, kura ir, bet tomēr nav. nu tā, ka saule spīd aiz mākoņiem, bet nespīd pavisam, bet man gribas to pavisam spīdēšanu, jo tad uzreiz ir jauka gaisma, un tad es arī lasīšu. bļee, nu KĀPĒC ĀRĀ NAV SILTS ?
nē nu es būtu priecīga, ja vasarā snigtu, bet tas sniegs nebūtu kā īsts sniegs, bet vienkārši spīdumiņi, kuri ir visapkārt un izskatās skaisti. zvaigžņu vai laimes putekļi.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: