tava · bilde*

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
9 Kad Lea redzēja, ka viņa pārtrauks dot bērnus, tātad viņa paņēma savu kalpotāju Zilpu un iedeva viņu kā sievieti Jakobam. 10 Pa to laiku Leas kalpotāja Zilpa deva Jakobam dēlu. 11 Tātad Lea teica: "Ar labu veiksmi!" Viņa nosauca viņu Gada vārdā. 12 Pēc tam Leas kalpotāja Zilpa deva Jakobam otru dēlu. 13 Tātad Lea teica: "Ar manu laimi! Jo meitenes netaisīja manekenus, lai paziņotu mani par laimīgu." Viņa nosauca viņu Ašera vārdā.
14 Vai Rubens pastaigājās blējienu mājas dienās, un laukos viņš atrada mandragores. Viņš tātad par to pastāstīja savai mātei Lea. Tātad Reičela teica Lea: "Lūdzu, iedod man dažas tavu dēlu mandragores." 15 Bet viņa tai teica: "Vai tu vēl maz sev esi dabūjusi no mana vīra, ka tagad vēl ņemsi arī manu dēlu mandragores?" Tātad Reičela teica: "Tas ir priekš tā, kurš šonakt ar tevi gulēja apmaiņā pret tavu dēlu mandragorēm."
16 Kad tajā vakarā Jakobs ieradās laukos, Lea iznāca viņu sagaidīt un tātad teica: "Tā biju es, ar ko tu veici ziņojumus, jo es no tevis uz laiku paņēmu gāgas manu dēlu mandragorēm." Viņš tātad tonakt ar viņu pārgulēja. Un Dievs izsauca Lea; viņa vēlreiz dievināja un pa to laiku viņa Jakobam deva piekto dēlu. 18 Tātad Lea teica: "Dievs man deva vīriešu algu, kas gulēja gāgās, jo es savam vīram devu savu kalpotāju." Viņa tātad nosauca viņu Isakara vārdā. 19 Lea dievināja no jauna un pa to laiku viņa Jakobam deva sesto dēlu. 20 Tātad Lea teica: "Dievs man ir devis, jā, man, skaistu dāvanu. Beidzot mans vīrs mani tolerē, jo es viņam esmu devusi sešus dēlus. Viņa tātad nosauca viņu Zebolona vārdā. 21 Pa to laiku viņa laida pasaulē meitu un nosauca viņu Dinas vārdā.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry