Iedvesmoties


Post a comment

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
...67
šodien nenormāli ilgi izgulējos. beidzot pēc seniem laikiem līdz 14.. mm.. nu jā. viens arī ir tas, ka mājās biju tik kādos 4.. Bija kursa ballīte. Pēdējo divu dienu laikā par šo ballīti mainīju domas šurpu turpu par to, vai iešu vai nē, bet tomēr nolēmu ka gribu intereses pēc. Un nebija nemaz tik slikti. Nepavisam. Bija jautri, paspēlējām dažādas spēles, iepazināmies tuvāk. Maz gan tur bijām, bet nu, man liekas, ka šitā bija pat labāk. Un pie šāda slēdziena nonāca visi. Ja mēs čista būtu bijuši kādi 50, nebūtu bijusi tāda iepazīšanās, man liekas, es pusi no tiem cilvēkiem tāpat neatcerētos, bet šādi vismaz ir jau bariņš, kurus vismaz varēs sveicināt. :D Visādi mēs tur esam, tas gan. Ir man tādi, kas man patīk un ir tādi, kas nepatīk, bet es to paturēšu pie sevis.
Katrā gadījumā, esot ritīgi nopriecājos, ka tomēr aizbraucu. :))
Nu jā. Tā nu šodien es pa mājām, atpūšos kārtīgi un izdomāju, ka noskatīšos filmu, ko man ieteica Ieva - Into The Wild. Nuuu, jā.. kāda stunda histēriskas raudāšanas. Ja beidzu skatīties kādos 21, tad tikai tagad jūtu, ka acis ir daudz maz atpampušas. Nenormāli laba filma, tiešām... Pēc viņas kādu brīdi vēl nevar attapties īsti.. Tur ir tik daudz labu atziņu.. Tāda ļoti neparasta filma.. Pēc patiesiem notikumiem..
It kā gribētos pafilozofēt par tiem notikumiem un filmas jēgu, par galvenā varoņa dzīvi un mērķiem, bet nu, slinkums. Es par to vakarā daudz domāju, ka tagad pat vairs nav ko uzrakstīt. esmu jau visu izspriedusi :D
Jāskatās, kas notiksies rīt. Hmm.. Droši vien beidzot jāsaved kārtībā māja.. Tas toč. Mēģināšu negulēt ļoti ilgi. Nu ja. Pa televizoru ar nekas prātīgs neiet.. kkādi krievu sūdi pārsvarā. Bet nu neko.
Šodien izpildīju jau pusi datoru mājasdarbu. Atkal nedēļas vidū varēšu nedaudz paslinkot, jo būšu jau daudz maz pabeigusi. Labi, ka šonedēļ ir īsā nedēļa. Nebūs skolā jāēd. Dabūju piečuku un tā kā ēst nevajadzēs, tad varēšu atdot naudu par ballīti. Nu ja. Aj, katrā ziņā bija baigi labi un es gribu vēl kādu pasākumu.
Rīt, es domāju, būs smagais ieraksts no manis. Ir lietas,ko tagad apdomāju un ko vajadzēs ielikt te. tā kā tad saku līdz rītam un atkal eju gulēt. wiuu! :)
Tumbas kliedz:
TV6 fonā
* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: