Kad gribas rakstīt... - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
lemures

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Izklaide 4. Maijs 2015|22:37

kali_ma
Man arī patīk jēgpilna un mērķtiecīga izklaide, un tai noteikti jābūt daudzveidīgai.

Tā kā savu ķermeni uzskatu par templi, kas jākopj un jāuztur kārtībā, lai visas lūgšanas tajā piepildītos, tad man īpaši patīk aktīvā atpūta. Pēdējā laikā visvairāk patīk iziet kārtīgi no komforta zonām, lai attīstītu sevi un vairāk iemācītos adaptēties. Tāpēc ir ļoti aktuāla burāšana, kur ir gan fiziskais, gan mentālais moments + jāpierod pie jūras slimības. Patīk skriet - sava veida meditācija. Un dažādi citi sporti - pietrūkst vasaru kā vidusskolā, kad ar draugiem spēlējām volejbolu un futbolu. Vēl man ļoti patīk pastaigas. Parasti tās sanāk pa mežu vai vasaras vakaros pa pilsētām, bet gadās arī gar jūru.

Man arī patīk lasīt, bet grāmatas bieži vien man liekas neefektīvas - gari teksti, kur saturu beigās var izstāstīt pāris teikumos. Tādēļ dodu priekšroku dažādiem ziņu saitiem internetā - pārsvarā par psiholoģiju, par biznesu un tehnoloģijām. Grāmatas lasu, kad esmu kādā pārbraucienā vai man ir spiests brīvais laiks. Bet nu pēdējā grāmata, ko lasu un, kas diezgan ietekmē, ir Vāclava Havela "Vēstules Olgai" - daudz interesantu domu.

No filmām mani visvairāk uzrunāt filmas ar domu - parasti psiholoģiskie trilleri vai eleganti veidotas asa sižeta filmas. Vēl man patīk dažādi komiķu stand-up skeči - tāds tumšāks humors.

Un, protams, pa retam patīk laiska brīvdienu izklaide ar kādu kultūras pasākumu un restorāna apmeklējumu.
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.