(bez virsraksta)

« previous entry | next entry »
Sep. 4., 2017 | 01:45 pm

Uhh... Nu kā lai atrod to īsto un vienīgo (var būt arī 2 vai 3 paralēli- es neiebilstu)? Mans sapņu darbs, ak, kur tu esi? Citiem vārdiem, zinātne ir forša. Bet tikai pa nopietno. Un medicīna arī- vislabāk tāda, ko neviens īsti negrib. Tikko apskatījos Heidelbergas geriatrijas piedāvājumu- vispār zinātnes potenciāls tur ir milzīgs, un no medicīnas viedokļa- kur vēl labāk. Tikai man nepatīk Heidelbergas piedāvājums, vai drīzāk- nepiedāvājums.Un pa starpām vēl joprojām ceru uz attīstības neiroloģijas+ vaskulārās zinātnes pozīciju. TĀĀĀDA grupa... TĀĀĀDA zinātne... Šodien sapratu, ka reāli jāmeklē arī tālāk. Tīrā neiroloģija, šķiet, nespīd- atteikums ir atteikums. Sevišķi, ja nodaļas vadītājs sadarbojas ar principā visu klīnisko neirologu plejādi apkārtnē. No kura gala lai atkal sāk? Izmēģināt vēl vienu satelītklīnisko nozari?

Un vakar noklausījos jauku video. Šorīt no rīta sapratu līdz kaulam pamatdomu. Naudu nemaksā par specifisku darbu. Naudu maksā par atbildību. Tostarp zinātnē. Var būt vienkārši izcila zinātne, bet cilvēkam, kas ar to nodarbojas, ir jāspēj arī nest atbildība- atkarībā no institūcijas, tā būs akadēmiskās nepārtrauktības nodrošināšana, produkta vai pakalpojuma izstrāde un izvešana tautās, vai arī zinātniskā institūta funkcionēšanas atbalsts.

Galvenais nenokārt degunu. Un pārstāt pārinterpretēt! Es taču zināju, ka ceļš nebūs sliežu gludumā un es- Latvijas elektriskā vilciena nenovēršamībā.

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {0}