kakjiic - briivdienu beigas un visa saakums [entries|archive|friends|userinfo]
kakjiic

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

briivdienu beigas un visa saakums [May. 5th, 2004|08:45 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ir galaa. Visas it kaa briivaas dienas, kuras mums pieshkjirtas bij ir - galaa. Vai vakardiena nav piemeers tam, ka ja arii kaadu briidi viss ir klusi un mieriigi - vienaa briidii naak viss ar uzviju atpakalj. Satiku cilveeku - kursh nicina sievietes. Smiekliigi no vienas puses - no otras.. iespeejams, ka taadi viirishi prostituutas ir arii muusu dziivee. Bet ne manaa celjaa. Mums ne pa celjam.. Veel.. Paar sarkano gaismu; atpakaljgaitaa; ar visaam policijas uguniim un milziigu sodu:D( Nu kursh veel taa var nosleegt vakaru?:)) .. eh.. un tad veell. Visu nakti neesmu guleejusi un moociijos domaas. Domaju shodiena buus mieriiga un jauka, kaa jau darba diena, bet nekas nav mainiijies iipashi - Gribas lai taa aatraak beidzas un aatraak gribas tikt savaa midzinjaa...
linkpost comment

Comments:
From:[info]het
Date:May 5th, 2004 - 08:52 am
(Link)
labrīt

uff policija & dos = kači dod;P

mmm, gribētos kaukad U satikt:)
From:[info]kakjiic
Date:May 5th, 2004 - 10:00 am
(Link)
njaaa.. viss naktinj neguleeju. Domaju, kaa es taa. nemaniiju. nemaniiju, ka bij luksafors vispar tur man aizmuguree. taadeelj tik droshi braucu tai atpakaljgaitaa. Un ljoti pieklaajiigi, leeni un smuki. man tachu nav mazinjsh IQ.. me noplaataas. bet ja vairs luksinjus neredzu.. jaasaak domaat..

p.s. satiksimies. Jaaizrunaa briivdienaas sakraatais.. :)
From:[info]het
Date:May 5th, 2004 - 10:47 am
(Link)
gadaas:) tas nav nekas taac:))

es tikko toties 2h uz skolu mochiiju. psc taadi sastreegumi, ka teiktu totaals piii, man slikti palika veel troliitii, ka domaaju, ka gals klaat no taa beizgaisa i karstuma:/

mhm.shodien moshka vakaraa vareetu ne:) ?
From:[info]kakjiic
Date:May 5th, 2004 - 01:24 pm
(Link)
ja tev nebuutu veelu pat 22-pus23, tad vispaar super buutu. ja vien tevi miedzinjsh nepievareetu. Jo.. es shodien tomeeer domaaju, ka ieshu uz kori. Savaadaak besis mani pieveiks. Ir jaaiet un jaavelk sevi.. dziedaat.
From:[info]het
Date:May 5th, 2004 - 01:26 pm
(Link)
mmm es ar gribu dziedaat:DDD

jaa, buus labi arii tad. tad aaraa kaajas neatstiepshu vismaz;)
From:[info]kakjiic
Date:May 5th, 2004 - 04:46 pm
(Link)
es dosh zinju. Buusim pie dziiviibs - davai. Iziesim - "provetritsja" vismaz, ja nebuusim paarak nogurush. Padod kaut kad sauljuk ap 21 zinu, kaa juuties, lab?:) man 19 koriic..