kakjiic - [entries|archive|friends|userinfo]
kakjiic

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Apr. 26th, 2004|03:15 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
From:[info]kakjiic
Date:April 26th, 2004 - 05:20 pm
(Link)
Tu zini, ko es domaaju par greizsirdiibu mazais, un kur taa noved. taa tikai saeed juutas, lai kaadas taas buutu - pat naidu.. Saeed liidz vienaldziibai un.. saapeem..:)

netureesim taadas domas sevii.. lai arii asni ir daudziem.. arii muusos taadi ir. Bet maaceesim atshkjirt patiesiibu:) Noveelu.. katram..:)
From:[info]het
Date:April 26th, 2004 - 05:25 pm
(Link)
mhm.
neenu shii greizsirdiiba man uzdzen tikai un vieniigi smieklus, jo pamata nav sheit vispaar, es jau teicu, ka astp laiks ir sen jau pagaajis jau gadidivi iet ap rinkji kaa man shis cilveeks ir aizmirsts shinii zinjaa, laigan, palikusi ir tikai patika, patika pret sho cilveeku un patika dzirdeet balsi un parunaaties i taa. shams izteica komplimentu par manaam bildeem, ka esmu palikusi smukaaka. gy. :) bet tas arii ir viss - man patiikami ir to dzirdeet no cilveeka, kas nuu kaadreiz bija svariigs teiktu taa i daudz goriijaas pa manu dziivi;)

that`s all. tagad ir citi cilveeki un teiktu, ka vinsh ir daudz nodariijis paari, pat vakarnakt ejot guleet dusmojos, nafig zvaniija i uzjundiija to visu, jo nespeeju aizmigt no domaam i atminjaam, kas sariesa pretiigumu, bet nu taa ir pagaatne.:)
From:[info]kakjiic
Date:April 26th, 2004 - 05:27 pm
(Link)
ui saulj.. Nu uzjundiis mums atminjas veel ljoti daudz kas dziivee. Ljoti daudz kas. Un ne tikai taas labaakaas:0 Tomeer ar laiku mees iemaaciisiemies par taam tiaki pasmaidiit, ja ne pat guut labumu - tadu, kas sniedz patiku par to, ka esam mazliet paaraakas. Kaut kaa taa jau ir - izdziivo tomeer stipraaki. vienalga vai tas saistiits ar fizisku kjermeni un taa speeku vai gariigo saskanju pashaa sevii:)