[icon] kaarums -
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Time:02:30
Mūzika:Hi-Fi - Glupije Ljudi
Mjam. Sen neesmu te bijusi. Un tik daudz kas pa sho laiku ir noticis...

Pavasaris tikai tagad taa pa iistam saacies, bet jau ir nesis tik daudz skumju. Sajuuta, it kaa taas buutu ar ritmisku precizitaati, un es jau gandriiz vai gaidu, kas buus taalaak, kaada nelaime veel man var notikt...
Nepietiek ar nepaarvaramu fizisku un gariigu slinkumu, kas griezh robus manaas skolas lietaas, tam visam blakus ir arii veseliibas probleemas, manu draugu un vecaaku kashkji, baumas, naudas nepietiekamiiba, utt...
Un visam pa virsu veel mana sirds, kurai shodien pazinjoja, ka turpmaak tai jaaatbriivojas no ilgaam peec vienas citas sirds. Miiljums pateica, ka nevareesim vairs buut kopaa... Jau sen es to pati biju sapratusi. Tikai man patika taa sajuuta - apzinaaties, ka ir kaads, kursh par tevi domaa. Negribeeju no taas shkjirties. Ir tik daudz jauku atminju... Un atkal buus jaacitee "Mazais Princis":

"Ja juus esat ljaavushi sevi pieradinaat, var gadiities, ka buus mazliet jaaraud."


***
Citaas jomaas viss kaut kaa notiek. Saule mani lutina arvien biezhaak un vairaak, esmu tuvaak iepazinusies ar veel dazhiem jauniem, jaukiem cilveecinjiem un, kaa jau pavasarii pienaakas, eedu daudz gurkjus, tomaatus un citus tml fruktus... Riit braucu svineet Lieldienas uz laukiem.

Taatad viss notiek...

It kaa...
comments: * secinaajumi Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]evy
Subject:buch
Link:(Link)
Time:11:58
ai,maashel!kaa ta taa ar miiljumu? :( baigi...bet ir jau vienc cits cilveecinjsh kas teu apkaart danco taa ka pa maz neliekas ;) turies! btw,prieciigus tos pautinjsveetkus ;)))
(Reply to this) (Thread)


[info]kaarums
Subject:Re: buch
Link:(Link)
Time:13:12
Ai... Murgs...
Hm? Kas danco? Atkal kaut ko esmu palaidusi garaam??? :\

Arii Tev gaishus un jaukus shos sveetkus ;)
Tik nepaareedies olas :P
BucH
(Reply to this) (Parent)

[icon] kaarums -
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.