BĻĪN KĀ MAN IR APNIKUSI CILVĒKU TUMSONĪBA !!! nu es jau arī reizēm līdzinos īstenai tumsonei, taču tikai ne tajos gadījumos, kuri attiecas uz citu cilvēku cieņas aizskaršanu, pazemošanu, izmantošanu vai tamlīdzīgi. šajā jomā es esmu īsts eņģelītis, jo neietekmējos no sabiedrības viedokļa ja tas mudina kādu pazemot vai izsmiet. mans moto: "pirms mīli vai nīsti- IEPAZĪSTI !" , un nereti izrādās, ka sabiedrības izsmietie ir īpaši cilvēki, patiesi īpaši cilvēki, no kuriem es daudz ko varu iemācīties, un nereti viņi man nesavtīgi atdara ar labestību kā kādreiz es viņiem.

ŠODIENAS ATGADĪJUMS: šodien publiskā vietā sarunājos ar kādu cilvēku. viņam bija nepieciešama mana palīdzība. šis cilvēks fiziski ir mazliet savādāks par vispārpieņemtajiem standartiem, taču manās acīs tieši tas dara šo cilvēku īpašu. nē, morāli cilvēks ir vesels, arī fiziski cilvēkam ir abas rokas, abas kājas, laba redze. šis cilvēks nav ne kurls, ne akls, nedz arī mēms. JAUTĀSIET- NU BET TAD JAU ŠIS CILVĒKS IR OKEY, par ko tad sabiedrībai viņu izsmiet? ziniet- es sev to esmu jautājis tūkstošiem reižu, bet tā arī neesmu sapratis... 

 civilizāciju sen vairs nevada DARVINISMA teorija, ka izdzīvos stiprākie. citēšu UĢI GODU: ".. jāsecina, ka mūsdienu pasaules cilvēku kopienā džungļu likumi ne vienmēr darbojas, "mazajam" ir ne tikai iespējams izdzīvot, bet dzīvot ne sliktāk kā "lielajam", un nereti pat nodrošināt sev augstākus dzīves un vides standartus". patiesi, ak , cik patiesi ir šie vārdi. bet reizēm šķiet, ka mēs vēl joprojām dzīvojam džungļos, lielie izsmej mazākos, tādējādi kavējot mazo attīstību, bet kavējot mazo attīstību, viņi kavē arī savējo, jo mazais un čaklais cilvēks, iespējams, varētu izgudrot kādu jaunu portatīvo datoriņu, kolosālas datorspēles, atklātu jaunas planētas, ū tē tē, un tā jorpojām. bet tā tas nav. MĒS ESAM TUMSOŅI. JO TIKAI TUMSOŅI VISPIRMS RĪKOJAS EMOCIJU VADĪTI, NEAPDOMĀOT TĀS SEKAS NĀKOTNĒ. UN CIEŠU ARĪ ES. JO ESMU NODEVUSI SEV LĪDZĪGOS, ATBALSTOT mums NELĪDZĪGOS. cik žēl.

bet es nespēju pievienoties tam maitu lijas sabiedrības slānim. nu nevaru. jo man patīk manējais slānis, kurā visi viens otru ciena, nesmejas par otra kļūdām un palīdz otram iziet no neveiklām situācijām. mēs visi kādreiz mirsim, taču es ceru, ka ar savu rīcību būšu likusi apdomāties citiem indivīdiem + padarījusi dažu cilvēku dzīves interesantākas un stabilākas. lai arī šobrīd mans kliedziens ir kā piliens tuksnesī, kliedziens klusā vakarā, bet rīt tā jau var kļūt par ikdienas normu.

padomājiet ko izdarīja ar cilvēku, kurš apgalvoja ka zeme ir APAĻA un ka Zeme griežas ap sauli, un nevis Saule ap sevi?!? zinātnieku sadedzināja. bet viņam izrādījās, bija taisnība !!!  taču tālaika sabiedrība to nespēja pieņemt, tāpat kā šodien tā notiek daudzās citās sadzīviskās lietās.


 KĀ GAN TU, CILVĒKS, VARI APGALVOT, KA ESI LABĀKS PAR KĀDU CITU ?!?

 MĒS VISI TAČU ESAM TIK DAŽĀDI :



       VĪRIEŠI UN SIEVIETES, ĢIMENES UN VIENUTĻNIEKI


     BLONDI  UN RUDMATAINI 



   VECI UN JAUNI  




    SLAIDI UN APAĻĪGI


UN VĒL VISĀDI CITĀDI CITĀDI CITĀDI, TIK DAUDZI UN TIK DAŽĀDI DAŽĀDI DAŽĀDI .... 


NU tad kāpēc, kāpēc tā ākstīšanās ar to: TU N EESI TĀDS KĀ ES, ES TEVI NEŅEMŠU PAR PILNU !!! KĀPĒC ?!   cilvēkam ar veselīgu pašapziņu taču nevajag sabiedrībai neko pierādīt, un mazliet savādākais cilvēks netraumēs tevi un tavu dzīvesveidu, ja tu pats to netaļausi !!!


PADMĀJIET PAR ŠO. KOMENTĒJIE VAI NEKOMENTĒJIET- MAN VIENALGA. TIKAI- APDOMĀJIET ŠEIT IZLASĪTO !!!

Comments

May 2008

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Powered by Sviesta Ciba