juvenal's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, May 29th, 2024

    Time Event
    11:01a
    Nestādos priekšā, kas notiek Itālijas semināros, ka pāvestam tā jālamājas runājot par tiem. Atvainošanās jau to nemainīs.
    11:17a
    Un droši vien Francisku uztrauc ne tik daudz karnālie akti un mīlistība, kā tas, ka priesterībā nonāk drāmas karalienes, kas tad pin intrigas un veido savu draudzeņu tīklus utt. Priesteriem tomēr vispirms ir jābūt lūgšanu vīriem un jāveicina garīgums. Kvīnu grupas savukārt motivē uz citām vērtībām vai vismaz blakus vērtībām un tas traucē. Mums jau arī ir tas priesterītis... viņš ikdienā sutanu nevalkā principā, jo viņam ir garas, slaidas, smukas kājas un prieks tās rādīt pasaulei. Un ir aizdomas, ka viņš pinas tajos tīklos... augstākajos ešalonos...
    12:41p
    Bulletin of AMS jaunākais numurs ir satriecošs - viss par matemātiku, MI un matemātikas automatizāciju un nākotni.
    12:45p
    Un iepriekšējais arī.
    11:42p
    Cilvēki cenšas pārsniegt gaismas ātrumu, pārsniegt Tjūringa barjeru. Saka, ka paradīze (luksus komunitārisms) esot termodinamiski neiespējam: jo pilnīgi laimīgas būtnes, kas atrodas mierā, nav termodinamiski iespējamas. Bet tad varbūt ir jāpārsniedz termodinamikas ierobežojumi? Vai arī tieši šīm robežām ķerties klāt nedrīkst?

    << Previous Day 2024/05/29
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba