Plikpauris Krišna, khīrs uz urrā, u.c.

Jul. 21st, 2009 | 05:43 pm
From:: jurasvarna

Lai arī Krišna pārnāca no trasītes pazaudējis galvas rotu ar visiem matiem, pārbijies no vēja spēlētajām nakts rāgām paša flautā, jūras viļņu vaļiem un lauvām un lietavās zaudējis savu dievišķo debeszilo ādaskrāsu, kopumā trasīte ir vareni izdevusies.
Sikhu guru Bahadurs un piektais Višnu avatārs- punduris Vamana- trasītes laikā pat manījis mežā aizlēkšojam Krišnas zeltīto stirnu. Vanmana trasītē izcēlies arī ar to, ka nejauši notricinājis no paralēlajām virvēm Sikspārņa vecmāmiņu.
Eņģelītis pēc vakarnakts Asūras auriem uzrunā bērnus vīrišķīgā, samtainā baritonā.
Kā gāja Ganešam un Lakšmi, vēl īsti nezinu, bet pēc bērnu apmierinātajām sejām izskatās, ka labi.
Diemžēl laika apstākļu dēļ nevar notikt Lielā Spēle, taču Vikings, Eņģelīts, Strautiņš un Ronja ir apņēmības pilni un spītējot visam, ved piedzīvojumu kāros vismaz nelielā ekspedīcijā līdz vakariņām.
Par ēdieniem- tomātu čatnijs garšoja pēc vecām zeķēm, bet masala tēja, ingvera dzēriens un mannā khīrs bija uz urrā. Pat Papagailis, kurš ēd ļoti maz izēda trīs bļodiņas khīra. Šodien piedalījos Bizoņa vadītajā batikas darbnīcā, bet Tīģeris, Āpsis, Zaķu Feja, Gepards, Vardīte un Meža Kaza bija ceļojumā pa Indijas džungļiem. Džungļos viņi atrada senu civilizāciju drupas, senas rotaslietas, uz Bruņurupuča muguras brida pāri upei un darīja daudz cita aizraujoša. Pēc ceļojuma Tīģeris bija tik satraukts, ka stāstīja par notikušo 5 minūtes bez apstājas.

Bizonis un Kaķis

SPIED uz attēla, LAI APSKATĪTU dažas pirmo nometnes dienu BILDES

Bizoņa un Vikinga bildes

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: