Pa tiešo no nometnes! (turpinājums sekos)

Jul. 17th, 2009 | 04:37 pm
From:: jurasvarna

Brokastīs ēdām mellenes! Tas, protams, nav svarīgākais, kas noticis šo 4 dienu laikā, bet ar kaut ko taču jāsāk! Bizonis šobrīd sien Skeletam turbānu un stāsta, ka tā ir tradicionāla sikhu vīriešu galvassega, bet jaunākās dāmas smejās un saka, ka viņš izskatās pēc meitenes. Fejzaķis piemērīs sarī, bet meitenes domā, ka kepons ir “krutāka” cepure, kā turbāns.
Bizoņa darbnīcas bērni saģērbušies dažādos Indiešu apģērbos viens otru apjūsmo. tūliņ skatīsies filmiņas par sari un turbāna siešanas mākslu un vīru ar lielāko turbānu pasaulē.
Bizonis mums vispār ir zelta vērts! Vakar bērniem mācīja darboties ar sietspiedi. Vecāki būs pārsteigti, kad bērni atgriezīsies mājās ar Vārneša (īpašā Indijas Jūras Vārnas dievība- tāda kā Ganeša, bet ar vārnas, ne ziloņa galvu) attēlu uz krūtīm, vai spāru baru uz, piemēram, jakas piedurknes.
Strautiņa vadītās teātra darbnīcas dalībnieki vakar sveica Vikingu dzimšanas dienā ar nelielu Indiešu pasakas uzvedumu (viņš, protams, arī tika pie Vārneša krekla)
Šodien ragainais nedaudz savārdzis, bet nav jau brīnums; Indijas nometne ir noķērusi vasaras saulainākās dienas. Jā! Tu nepārlasījies. Kamēr Rīgā ir plūdi, mēs sauļojamies un peldamies ūdenī tik siltā, kā pienā. Vai arī- kā Gangas upē.
Uj. Tik daudz ko stāstīt.

Kaķis

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: