(no subject)

« previous entry | next entry »
Sep. 5th, 2007 | 10:13 pm

Ja esat lasiijushi C.Palahniuk Choke, tad juus zinaasiet, kas ir kodeetie zinjojumi sabiedriskaas vietaas. Kaa nu gadiijaas kaa ne, bet pirmdienas pievakaree gaidiiju savu metrinju. Pirmoreiz "cauri" muuzikai izdzirdot monotonu un vecaam filmaam deriigu balsi sakaam "will Inspector Sams please go to operations room immediately", nodomaaju tikai to, ka izklausaas peec ieraksta. Kad ieraksts saaka atkaartoties, saausiijos un uzreiz iedomaajos, kaada vareetu buut sleeptaa zinja shim briidinaajumam. Taa kaa terordraudi mani neuztrauc, turpinaaju gremdeeties savaa graamataa. Sodien atcereejos un noguugleeju "inspector sams" un rezultaats bija tieshi taads kaa gaidiiju. Es tik nesaprotu, kaada jeega no shiim kodeetajaam zinjaam, kas nebuut nav kodeetas un ir aciimredzamas? Diezin vai latvju apsargi un policisti izmanto shaadas zinjas un kaa taas skan?

3:10 to Yuma ar gjeniaaliem plakaatiem. Es neko neteicu.

Graamatu veikalaa atstaju daudz naudas. Redzees, vai pabeigshu universitaati, jo 2 no 3 graamataam ir (ljoti) nopietnas un ir specifiski domaatas manam bakalaura darbam, kursh taa arii palika vaaja plaana formaataa. Diezin vai mani kaads njems atpakalj? Kursh gan grib liekus, nekvalitatiivus darbus lasiit. Savu pirmo kursa darbu nodevu kaa konspektu no 1 ljoti labas graamatas, 1 normaalas un 1 lubenes formaataa, graamatu sarakstaa skaisti bija saliktas kaadas 20. Kaa gan es vareetu iesaakt bakalaura darbu?
Shodien atcereejos, kaa mana maate izskaitljoja visu manu dziivi, sakot, ka es daru to, ko es daru, jo, mani gaidiidama, esot lasiijusi Kobo Abes "Sieviete smiltiis" (neteikshu, ka tulkojums, manupraat, nepareizs, tikko pateicu). Hah. Ja vien viss buutu tik vienkaarshi.

Miranda July "No One Belongs Here More Than You" vairaak atgaadinaaja Happiness kaa vinjas pashas rezhiseeto skaistumu.
Tagad lasu Atonement, kas ir makten garlaiciigi, bet gribu pabeigt pirms filmas. 80tajaa lpp man viss skjiet skaidrs.

UPD. tikko skatiijos Eastern Promises treileri un nodomaaju, ka Viggo laikam kljuust par Kronenberga miiluli. Kaa Beertons un Deps. Skorseeze un de Niro. Mhm. Man baig patikaas History of Violence, taapeec tas ir mhm-mhm.

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {2}

meiteens

(no subject)

from: [info]meiteens
date: Sep. 6th, 2007 - 08:45 am
Link

a kas tajā grāmatā par smiltīm?

Reply | Thread


judith

(no subject)

from: [info]judith
date: Sep. 6th, 2007 - 12:34 pm
Link

erm. cilveekiem, kuri veero cilveekus. tas ljoti vispaariigi un aatri sakot.

Reply | Parent