jubilacija - kopsavilkums un 5. jautājums

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

December 16th, 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:32 am - kopsavilkums un 5. jautājums
P.S. Tagad, protams, man vajadzētu vēl piebilst - neesmu es savdzimuma mīle - bet, sakiet, kāda tam vispār nozīme?!? Un kāda gan nozīme tam, ka Repše kārtējo reizi apprecējies, turklāt apņēmis sieviņu, kas turpat cedturtdaļgadsimtu jaunāka par pašu - bet laikam jau tam ir nozīme, jo to taču stāstīja it visu Latvijas TV telekanālos - tātad tomēr - IR SVARĪGI AR KO TU GULI, AR KO PRECIES, AR KO KOPĀ BROKASTO, jo tikai tava izvēle un tevis izvēlēšanās ir patiesais tavas vērtības mērs!

(5 comments | Leave a comment)

Comments:


[User Picture]
From:[info]heartstripper
Date:December 16th, 2005 - 11:07 am
(Link)
Nu kā var tik pliekani skatīt šo jautājumu?! Tā kā padsmitgadīgs tīnis..
Runa ir par cilvēku morāli, par vērtībām, par iekšējo pasauli, izjūtām, vēlmēm. Par izpratni, kas ir kas. Par to, kādā vidē aug jaunā paaudze, ar kādām domām, ar kādu informāciju, kas viņos tiek audzināts un ko viņi redz. Vai tiešām pieauguši cilvēki neizprot, cik svarīgi ir veidot pamatus, citādi cilvēka dzīve sabrūk. Pamati veido brīvību, nevis visatļautība. Pamati pamāca. Tāpat'kā valodas pamatā ir ābece, burti. Vārdus veido zilbes. Ir tādi un ne citādāki burti un zilbes, bet vārdus un to secību varam mainīt, kā vēlamies. bet runāt pareizi un saprotami. Tāpat ir ar cilvēku. Zināt un apzināties un atbilstoši izprast un dzīvot.
[User Picture]
From:[info]jubilacija
Date:December 16th, 2005 - 11:22 am
(Link)
Bet kāds pamats tad bijis tiem mūsdienu homoseksuāļiem, ja ne pareiza heteroseksuāla ģimene, ja ne parasta padomju laiku skola, kurā par seksualitāti un orientāciju netika runāts ne vārds?????
Un kurš gan var apgalvot, ka homoseksuāla cilvēka iekšējā pasaule ir pliekanāka un netīrāka par Tavējo???
Un vai tiešām esi 100% pārliecināta, ka Tavu draugu, radu un paziņu, visnotaļ Tevis mīlētu un cienītu cilvēku, vidū nav neviena tāda, ko tikko nodēvēji par pagrimušiem??? Vai galvenais ir nezināt - tas, ko nezinu un neredzu, neeksistē?
Neziņa un augstu žogu celšana pasargā, uz laiku, varbūt, bet nav šis patvērums tik drošs, kā Tev varētu šķist...

P.S. Kad man bija gadi 17, pirmo reizi iemīlējos - tā, ka elpu cērt ciet, tā... Mēs bijām draugi... Bet viņš man teica :"Nemīli mani tik ļoti, es nekad neatbildēšu ar to pašu." Raudāju un domāju, ka neesmu gana laba... Pēc vairākiem gadiem viņš man pateica, kādēļ... Raudāju, domāju, ka tā ir baisā netaisnība pret mani, ka tādus izšaut vajadzētu, nu visas šitās muļķības... Vajadzēja paiet daudziem, tiešām daudziem gadiem, lai es saprastu, ka tam taču nav nekādas nozīmes - tā globāli un cilvēciski - cilvēkam ir tiesības BŪT - vienalga kādam, jo, Tevis piesauktā Bībele (kas man gan nav tas pamatvērtību kodeksss) taču saka - Tev nebūs tiesāt... tikai tas, kurš pats bez grēka, bez jelkāda grāka, lai met to pirmo akmeni... Bet cilvēki tiesā un met, un nostāda sevi Dieva vietā..., un saka ka ir patieso kristīgo vērtību aizstāvji - liekulība un lepnība tā ir - tas taču arī ir grēks?
[User Picture]
From:[info]heartstripper
Date:December 16th, 2005 - 11:30 am
(Link)
nevis tiesā, bet aizstāv pamatvērtības - pilnvērtīgu ģimeni.
tie, kas grib anarhiju, lai degradējas un iznīkst! dabīgā atlase.
gribi vairāk izprast homoseksuālismu, palasi attiecīgu ezotērisko literatūru par šo tēmu. no kurienes tā rodas un kas tas vispār ir - uzzināsi. un tad redzēsim, kā tu to aizstāvēsi..
iemesli ir daudz dziļāki.
PAR PAGRIMUŠIEM? es to pirmkārt neteicu.
ar savu pieredzi pazīstu visdažādākos cilvēkus. arī homoseksuālistus. viss, ko saku, ir no manas pieredzes!!! personīgās. nevienu, NEVIENU homo nepazīstu, kas būtu pilnvērtīgs un laimīgs. un nekādi ne likumi, ne tiesības, ne atzīšana vai vispasaules mīlēšana viņiem nepalīdzēs. šie cilvēki ir dziļākajā būtībā NEPIEPILDĪTI un pazuduši. un viņi to visi! vairāk vai mazāk jūt.
[User Picture]
From:[info]jubilacija
Date:December 16th, 2005 - 11:34 am
(Link)
Ezotērika?!? Nu gan pateici:)))
Labs ir, liekamies mierā, ne jau mums te vienai otra dikti kaut kā jāpārliecina vai uz pareizā ceļa jāuzdzen:)) Ja nu vienīgi jāmācās piedot tiem, kas kļūdās, vai ne tā?
P.S. Es zinu pārāk daudz NEPIEPILDĪTUS heteroseksuāļus, lai domātu, ka piepildītība ir tik jau nu ļoti ar to orientāciju saistīta...
[User Picture]
From:[info]heartstripper
Date:December 16th, 2005 - 11:38 am
(Link)
skaidrs, Tu pat neizproti, kas ir ezotērika..
nevis jāmācās piedot, bet izprast. ir jāizprot un jāsaprot, kas ir kas. tad at nebūs vajadzības piedot, jo būs "pareizā" attieksme.
P.S. atkal auzās. ja Tu pateiktu, ka zini daudzu piepildītus homo, bet kāds te tagad sakars ar hetero?! un tomēr heteroseksuāls cilvēks būs vienmēr piepildītāks, vienmēr! jā, izņemot tos, kam nevar būt bērnu. tā arī ir ļoti smaga karma, ļoooti! tāpat kā homoseksuālisms. piepildījumu sniedz turpināšanās.

> Go to Top
Sviesta Ciba