jubilacija - Post a comment

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

September 7th, 2011


[info]honeybee11:08 am
nu aiziet paskatīties uz to zvērudārzu jau tehniski var jebkurš. t.i., neviens pie lekcijām vai vēl jo mazāk kritikām tev neprasīs, vai esi oficiālā brīvklausītāja statusā.

par to teksta konstruēšanu - interesants eksperiments, ir redzēts gan tā, gan tā, gan vēl citādi. man gan šķiet, ka tāda "tīri konstruēta rakstīšana" bez sirds asiņu klātbūtnes varētu būt iespējama tikai pēc tam, kad jau sarakstītas kādas piecas grāmatas; jo ir grūti rakstīšanai kādus citus fluīdus - vēl bez personiskajiem - izmantot.
bet varbūt es maldos; reku tāds Džons Loke (John Locke - kā to latvisko?) tieši pieiet literatūrai kā mārketinga prodžektam, un neko, fun&profit. nu katrā ziņā ir vērts mēģināt, termiņš jau nav gluži rīt. (Plus vēl pēc šādas izrunāšanās tu būtu tā kā pelnījusi ieberzties desmitajā lapā, ar šausmām konstatējot, ka fck, teorija un prakse nav viens un tas pats :D)

man gan ir baigā aizdoma, ka tādi klaji grafomāni tur līdz galam netiks (t.i., grafomāni BEZ talanta, talantīgi grafomāni ir cits stāsts).

Read Comments

Reply


From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

> Go to Top
Sviesta Ciba