jubilacija - Post a comment

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

April 16th, 2010


[info]jubilacija01:59 am
Protams, tie, kam to bērnu nav (ja tā ir apzināta izvēle), nodokļa dēļ jau nu noteikti pie radīšanas darbiem neķersies, tomēr, zinot mūsu sabiedrību, ja šādi iegūtā nauda tiktu pārvērsta pabalstos... ak, cik daudz bērnu sadzimtu, kam par pabalsta naudu pamperītis pirkts netiktu...

Viss šis sacepiens mani viegli izklaidē, jo, ja man tiktu piesieta ālavas birka, noskurinātos un maksātu to nodokli tik un tā, ja padomātu, varbūt to pat uztvertu kā īpašu atzinības zīmi - spēju izvērtēt un sabalansēt savas vēlmes ar iespējām:)

Vienīgais, kas tracina, - vecāki gaudotāji - nu ne tak valstij dzemdē, ne ūdensglāzes pienešanai, ne pabalstiem.

Vēl kāda nianse, kuru nodokļa aizstāvētāji parasti piemirst:) - kādēļ darbavietās vienmēr "jāaizvieto" tie, kam "bērniņš slimo; nav, kas no dārziņa izņem; mazajam koncerts skolā..." Un ko es varu likt pretī? Nedarīšu, jo man, redz, kaza jāslauc? Turklāt absolūtos skaitļos cilvēki ar bērniem no valsts saņem atpakaļ vairāk nekā es - bezbērnieks - skola, medicīnas lietas pa lēto, visa veida pabalsti/atbalsti (to, ko cita saņem atpakaļ māmiņalgā, es tā arī nekad nedabūšu, jo, ja alga mums abām vienāda, arī pensija būs vienāda).

P.S. Kādēļ geji klusē? Vai arī šis cepiens man gājis secen?

Read Comments

Reply


From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

> Go to Top
Sviesta Ciba