jubilacija -

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

July 24th, 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:23 pm

(23 comments | Leave a comment)

Comments:


From:[info]samurajs
Date:July 25th, 2006 - 12:41 am
(Link)
Nu tomēr, tomēr... Re, par praidu jau veselu mēnesi runā. Kruts pasākums taču. Vienīgi nenotika, tas gan.
[User Picture]
From:[info]jubilacija
Date:July 25th, 2006 - 12:46 am
(Link)
Kamēr bez vardarbības - man gluži vienalga kas/ar ko/kur/kāpēc/utt., tomēr visam ir robeža... Un Dieva vārda piesaukšana sūdu mešanā... vai tikai man tā šķiet zaimošana? Un pirmā akmens mešana? Un tiesāšana bez tiesas?
From:[info]samurajs
Date:July 25th, 2006 - 12:51 am
(Link)
Neesmu noskaņots tagad par to visu diskutēt, vienīgi piebildīšu, ka zināma liekulības deva tajā visā tiešām pastāv. Kā zināms, grēka izpratne, saskaņā ar Bībeli un vēlāko teologu (nu, piemēram, tikai Akvīnas Toms līdz galam izstrādāja 7 nāves grēku koncepciju) domām ir tāda, ka tur nav kāda klasifikācija. Tas ir, homoseksualitāte nav ne smagāks, ne vieglāks grēks par kādu citu, kaut vai lielām dusmām vai lepnību, vai, piemērojot tēmai, sievas krāpšanu ar mīļāko galu galā.
[User Picture]
From:[info]jubilacija
Date:July 25th, 2006 - 12:54 am
(Link)
tas pamatvērtību sajaukums - tur jau tā trakākā lieta... Un, var jau teikt, ka muļķīgi, bet mani patiešām ļoti uztrauc visi tie notikumi, kas varētu tieši ietekmēt vai pat apdraudēt manu drošību... kaut vai nejauša garāmgājēja lomā...
From:[info]samurajs
Date:July 25th, 2006 - 12:57 am
(Link)
Es šajā ziņā esmu fatālists. Lieki necepinu sevi ar tādām domām, jo tam tāpat nav nozīmes. Ja kam sliktam būs lemts notikt, tad es tur neko nevarēšu padarīt. Ja nenotiks, tad būšu tikai priecīgs, protams.

> Go to Top
Sviesta Ciba