jubilacija -

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

July 12th, 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:06 pm

(48 comments | Leave a comment)

Comments:


[User Picture]
From:[info]jubilacija
Date:July 12th, 2006 - 11:42 pm
(Link)
var jau būt, bet, palasot diskusijas, nu nesaprotu un viss, varbūt tādēļ, ka nav man oficiālu attiecību un "pareizas" attieksmes pret Baznīcu un reliģiju. Jau tad, kad jaunos gados meklēju to piederību pa katoļu svētdienas skolu un luterāļu baznīcas korīti, parasti nonācu konfliktā ar mācītājiem, skolotājiem un īsteniem kristiešiem - nu nesaprotu es to salkano, manuprāt, "skandēšanu un slavēšanu", un neuzrunā mani balss no kanceles. Tomēr ik pa laikam iedomāju, ka pārāk maz manī pazemības, lai pieņemtu, dzirdētu (un šis nu manai apziņai skan visbaisāk un kaut kā pēc meliem) un atvērtu sirdi Jēzum...
p.s. Bet teikums "Jāņu svinēšana nav nekāda bērnu spēle - sātans nesnauž...", dzen mani ar pieri iebuktēt jau tā nelīdzenās dzīvokļa sienas
[User Picture]
From:[info]anonymous
Date:July 12th, 2006 - 11:45 pm
(Link)
Pag, te izskatās, ka ir sajauktas divas lietas. Tas, ko rakstīji sākumā, un tad tas pēdējais teikums, kas vienkāršu izklausās pēc kaut kāda ar baznīcas durvīm pa pieri dabūjuša idiota murgiem.
From:[info]divi_g
Date:July 12th, 2006 - 11:52 pm
(Link)
Interesantākais ir tas, ka šie ar durvīm pa pieri dabūjušie, kā likums, ir ārkārtīgi aktīvi visās dzīves sociālajās jomās, kas gribot negribot daļu cilvēku spēj atbaidīt no krietnas daļas tās komunikācijas, kas nav kontrolējama.
[User Picture]
From:[info]jubilacija
Date:July 12th, 2006 - 11:56 pm
(Link)
Lapas veidotāju teksti, lielākoties, ir puslīdz korekti (ar atsevišķiem izņēmumiem), bet tā lapas lasītāju saziņa... No kurienes tas nāk?
From:[info]divi_g
Date:July 12th, 2006 - 11:49 pm
(Link)
teikums "Jāņu svinēšana nav nekāda bērnu spēle - sātans nesnauž..."

Tas kā apgalvojums, ka Jāņu svinēšana ir nīdējama ārā? Lieliski :]
[User Picture]
From:[info]jubilacija
Date:July 12th, 2006 - 11:57 pm
(Link)
Ziemassvētki ir krietni depresīvāki..., kā svētki, es domāju, bez tā stāsta
From:[info]divi_g
Date:July 12th, 2006 - 11:59 pm
(Link)
Mok viņos ir dzīvs priekšstats, ka cilvēkam svētkus nevajag, un vispār ir lietderīgi grēku izpirkšanai sevi pakļaut dažādām mocībām.

> Go to Top
Sviesta Ciba