jubilacija - Post a comment

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

May 31st, 2006


[info]jubilacija12:20 pm - Re: katram ir tiesības babesīties
Cik esmu ievērojusi, tieši ticības - reliģijas - baznīcas jautājumi te, cibā, ir visnemierīgāk apspriestie ("geju lietas" nez kāpēc te uztver mierīgi).
Bet par Koperniku - mani patiesi nošokēja man līdz šim nezināmias, un pat ne tas, ka tā oficiālā atzīšana notikusi tikai pag. gs. vidū, bet gan tas, ka Vatikāns vispār nāca klajā ar šāda veida paziņojumu. Turklāt galvenais jautājums - tas milzum lielais cilvēku pūlis, kas sevi dēvē (varbūt, protams, ka tikai dēvē) par īsteniem katoļiem, vai šim pūlim Pāvesta teiktais ir likums, vai arī viņi tikai pieņem zināšanai? Un kā tad ar abortiem, kontracepsiju, gejiem...
Jā, jau sen gribēju paprasīt - vai Tev nav padomā kāda grāmata par baznīcas un nacistu attiecībām? Par kristiešiem antisemītiem jau es neko labāk neteikšu, jo nojausma maza, tomēr iedomājoties tādu kārtīgu žīdu nīdēju ģimenīti, kas valgām acīm skata Ziemassvētku ludziņu, kurā piedalās vesels bars ar izredzētās tautas pārstāvjiem. (Protams, arī šajā jautājumā man ir tikai virspusīgas zināšanas, un ļoti iespējams, ka Jāzeps un Marija nemaz nebija žīdi, bet gan kādas citas cilts pārstāvji, bet nu tomēr...)

Read Comments

Reply


From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

> Go to Top
Sviesta Ciba