jubilacija - Post a comment

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

May 31st, 2006


[info]buks08:07 am - katram ir tiesības babesīties
Tev taču arī gan jau ir kāda sirdij tuva tēma, kas šķiet nosacīti "svēta", vai ne? Ij arī, ja manītu kādu rakstām par šo tēmu kādu sabiedrībā izplatītu muļķību, tad tā arī iekomentētu. Ij gan jau īgni aizvērtu logu, ja tas otrs cilvēks nevis apspriestu tēmu, bet ar smailijiem galā turpinātu malt savu. Un es arī te nekāds dalailama neesmu, bet gan visai nīgrs bikšainis, kurš paliek traks, pamanot dažus populārus, bet melīgi maldīgus mītus par vēsturi. Nu grešen ja, grešen. :)

Rasslabsja matuška, pats zinu, ka kad vazājos ik vakaru pa vecpilsētas krogiem, dzēru kā zirgs un drāzu visu kas kustas, rakstīju interesantāk: vipil, ukral, sel - romanķika! Aber tagad tik daudz darbu un projektu, ka nav par ko rakstīt. Tā kā dziedāt nevajag. Lai viltus putni atpūtina knābjus. :)

Da nevajag taisnoties. :) Vai nu pasūti vienu māju tālāk, vai diskutē. Aber ja kāds nepatīk (vai vienaldzīgs), ignorē. Tici vecam bukam - ja vēl virtuālos kašķus sāksi ņemt galvā, pliku plesi un kuņģa čūlu tik dabūsi, aber labuma no šiem gāganu kariem ij attiecību skaidrošanām nekāda. Tāda pliekana reālu problēmu un emociju aizstāšana ar erzacproduktu. :)

Read Comments

Reply


From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

> Go to Top
Sviesta Ciba