entries friends calendar user info Previous Previous Next Next
jollka - Post a comment
jollka
Kulinārija
Urā, dārgie draugi!
Pusotra stunda vajadzīga baklažāniem un cūkgaļai. Un man garšoja tik pat labi kā tajā foršajā ķīniešu restorānā. Man jau bija aizdomas, ka tajā sliktajā ķīniešu restorānā vienkārši neprot pareizi gatavot. Vienīgā problēma - baklažāns. Jau otrā reize, kad, gatavojot ēdienu no baklažāna, dabonu rūgtu piegaršu. Ēdot vēl šķendējos, ka neprotu nopirkt pareizo dārzeni, bet tagad atcerējos, ka Aians Mārbers iekš grāmatas "The food doctor. Ēdieni katrai dienai" īr aprakstījis, kā ar to zvēru jāapietas. Bija jāpatur kādu brīdi kārtās ar sāli. Cerams, ka tagad tas man paliks prātā.
Mazliet atpūtīšos un tad banāni.

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
profile
jollka
User: [info]jollka
Name: jollka
calendar
Back August 2012
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031