Urā, dārgie draugi! Pusotra stunda vajadzīga baklažāniem un cūkgaļai. Un man garšoja tik pat labi kā tajā foršajā ķīniešu restorānā. Man jau bija aizdomas, ka tajā sliktajā ķīniešu restorānā vienkārši neprot pareizi gatavot. Vienīgā problēma - baklažāns. Jau otrā reize, kad, gatavojot ēdienu no baklažāna, dabonu rūgtu piegaršu. Ēdot vēl šķendējos, ka neprotu nopirkt pareizo dārzeni, bet tagad atcerējos, ka Aians Mārbers iekš grāmatas "The food doctor. Ēdieni katrai dienai" īr aprakstījis, kā ar to zvēru jāapietas. Bija jāpatur kādu brīdi kārtās ar sāli. Cerams, ka tagad tas man paliks prātā. Mazliet atpūtīšos un tad banāni.
|