Augusts 2012   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

piedodiet, atvainojiet - nav garumziimes [es besos aaraa] / [man vajag garumziimes]

Posted on 2008.09.07 at 16:51
Garastāvoklis:: paaraak miegains
1.vakars - atbrauc mums te viens taads tipinjsh, kurs ciemojas pie vienas taadas blondiines, kuru varam saukt par manu istabas biedreni. protams, ka mees, kaartiigi cilveeki buudami, to arii nosvinam. guleet ieejam tikai ap 4.00, jo visu laiku seezham kojaas un tukshi muldam.
2. diena - visa diena tika pavadita stulbi blenzhot grieztos un njirgaajoties vienam par otru. he, he. man jau likaas, ka man veederaa krampis iemetiisies no visas taas smieshanaas. tad uz mazu briitinju izgajam pastaiaaties, jo muusu jaukais viesis visu laiku muldeeja, ka te aizejot vinja jauniibas gadi. ha!vakaraa bija plaanots doties ciemos pie puikaam uz Andrejsalu, bet uznaaca baigais slinkums.
3.diena - aizbraucaam uz Griizinjkalna skeitparku un sachiem. papriecajamies, kaa pukas smuki skeito, skrituljo un brauc ar bmx. aizdevaamies uz veikalu peec "kkaa", un, logjiski, aakjis bija luupaa. veelaak devaamies uz Andrejsalu, uz "skjuuni". pa celjam gandriiz vai aizbracaam nepareizajaa virzienaa, bet labi, ka laiciigi attapaamies. aizgaajam uz veikalu pakaj veel trim "kkaa" un vakars vareeja saakties.iesaakums bija labs, tad visi izdomaja iziet aaraa pastaigaaties. jaa, nu labi, nav probleemu. tad nonaakam pie diezgan augstas muura sienas un man saka: "lien paari!" un es pieaudzis cilveks arii lienu paari zhogam. aizgaajaam jauki paseedeejam, papljaapajaam. un devaamies atpakalj. pareejo vakara dalju pavadijaam virtuvee tuksojot "kkaa" pudeles un jauki teerzeejot. man patika taa kompaanija. bija labi. plkst. 4.00 triis muusu biedri diemzheel devaas prom. atvadijos un noleemu, ka jaapiebiedrojas pareejiem un jaaiet guleet. bet mana miiljaa, labaa blondiinite, neapmierinaata, ka vinja tika pamodinaata un es arii taisos guleet tajaa pashaa gultaa, kur vinja (ja to vispaar vareja nosaukt par gultu!!!), pieceelas un devaas uz otru istabu. abas kaadas minuutes desmit "lamaajamies" un bljaustiijaamies.un, kad tas jau saaka trauceet pareejaam personaam, muus sadaliija katru savaa istabaa. es taa smuki gulju, kad ap 5.00 vai 6.00 riitaa es saprotu, ka istabaa vairs nesam tikai mees divi. lai nebuutu jaastriidas, kur kursh gulees, es pieceelos un aizgaaju. protams vinji teica, ka gan jau kkaa saguleesim, bet es aizdevos uz otru istabu. kur man tika pieshkjirts tik liels plekjiitis uz matracha,lai es tur novietot vienu savu saaanu. peec maza britinja man tas apnika un es aizgaaju guleet uz zemes. vienkaarshi uz plikas griidas. pamodos, kad kaads vairaakkaart ienaaca istabaa un mekleeja seerkocinjus un cigaretes. tad es sapratu, ka esmu guleejusi, ja taa var teikt, "meeslu chupaa", man atkal piedaavaja apgulties gultaa. cereedama, ka tur buus tiiraaks un eertaaks, taa arii izdariiju. kad veelaak sapratu,ka labaak bija uz griidas... guljot gultaa, kuru mees bijaam iesaukushas par "graavi" es aplipu ar visu to labumu, kas nu tur bija. tas tika nosaukts par "kultuuras slaani", vaardu sakot, pats labums. jebkursh, kas tur ieguljas, noslaanjojas un saslaanjojas ne pa knapi. he, he. peec mums tai dziivokli necik tiirs nepalika. dziivoklis jau baigi jauks un forsh, bet tikai nedaudz deretu piekopt...
lai nokluutu liidz vilcienam, kas respektiivi muus nogaadas maajas, uz centru, naudas tauibas noluukos, devaamies ar kaajaam. viss jau buutu bijis labi, ja aara nebuutu tik neizturams karstums. mans kjermenis tika pakljauts pilniigai dehidrizaacijai un speeku izsikumam. es biju laimiiga, kad ar 6,5l uudens mees abas sedejam vilcienaa (uz trepeem starp vagoniem). maajas paarnaakusi, pirmas, ko es izdariiju, bija dushas apmekleejums! shobriid taisos apeest kaadu nektariinu un raapties augshaa uz savu gultinju "on second floor" un likties uz auss.

p.s. man teica: "ej un njem!" bet ko es daru? protams, nebija jau taa, ka es nedabuju pilniigi neko, bet vakar VISU sanjemt laikam nebija lemts. bet es jau sarunaaju visu, ko man vajadzeja, liidz ar to nekas jau nebeidzas. viss veel turpinaas... (devil)

Comments:


Agneta
[info]mieriigaa at 2008-09-07 21:18 (Link)
kurš čalis, bļe? :D
jheina_eira
[info]jheina_eira at 2008-09-08 10:57 (Link)
kuru chali tu domaa? vinju tai vakaraa bija diezgan daudz :D
tu domaa p.s. ?
Agneta
[info]mieriigaa at 2008-09-08 11:15 (Link)
es domāju "nebija jau taa, ka es nedabuju pilniigi neko".
jheina_eira
[info]jheina_eira at 2008-09-08 18:47 (Link)
ak tu jau uzreiz par miesiskām lietām :D
es vairāk runāju par vienkārši jauku sarunu ar otu cilvēku. sēdēšanu blakus, un vienkārši labu kopā būšanu. ;)
Agneta
[info]mieriigaa at 2008-09-08 19:03 (Link)
nu tāda nu es esmu.. :D
--
bet tas viens mmm..
Agneta
[info]mieriigaa at 2008-09-08 19:03 (Link)
vispār divi
jheina_eira
[info]jheina_eira at 2008-09-08 21:00 (Link)
jaa, taada nu tu mums esi, he.
kuri divi?
jaa, vispaar bija tur taads... mmm, bet nu..



p.s. vispaar, kaa tu tiki maajas? viss ok? vinji abi tev paari nedariija? :D
Agneta
[info]mieriigaa at 2008-09-08 22:54 (Link)
man Alex besīja, jo viņam sāpēja vēders + viņš nīdēja, un varēja iet ātrāk, bet par servisu nesūdzos, viss bija kārtībā, tik kā durvis atslēgt biju aizmirsusi.

Man liekas, ka viens bija nama tēvs, nebija nevainas, tāds jauks, bet tas otrs bija, tas blondīns ar zaļo cepuri.. Bļē, tas blondīns ir sexīgs! O, Džī! Blondīns. tāds mmm... nu jā, varbūt netik traki, bet tomēr!

Kurš bija tavs mmm..?
Agneta
[info]mieriigaa at 2008-09-08 22:57 (Link)
bet rīžais arī bija labs ar savām platēm, arī sexīgs
es gribu vēl redzēt viņus :D :D
Tā tad Ventspils??
jheina_eira
[info]jheina_eira at 2008-09-09 20:30 (Link)
jā, te nu man tev pilnībā jāpiekrīt! viņš no rīta puspliks ienāca istabā, kurā gulējām mēs ar Ulriku un Boži.. :)

pēc nākamā rīta, mēs ar Ulriku nolēmām, ka tur atgriezīsimies, kad viņi tur bik uzkops :D bet, protams, ja radīsies kāds nopietns iemesls, es saprotams taisnā ceļā došos turp :D

jā, Ventspils!!! ;) tikai jāsarunā, kur mēs visas varētu palikt.
Agneta
[info]mieriigaa at 2008-09-09 20:53 (Link)
Puspliks Rižais, mēle līdz grīdai!
jheina_eira
[info]jheina_eira at 2008-09-09 20:25 (Link)
Alex tev vairāk neko horny nepiedāvāja? :D es Gatiņam teicu, lai pavada tevi līdz brīdim, kad tu no viņiem atvadies vai kkā tā. Sintija nebija dusmīga?

tas mazais blondīns?! kurš man bija līdz pleciem? nē, nu lab, nebija jau tik traki..
ja tu domā, ka namatēvs laikam bija ar to copīti, tad nu jā, tur es tev varu arī piekrist ;)
Agneta
[info]mieriigaa at 2008-09-09 20:52 (Link)
jā tas pats mazais, bļē.. sexīgs maita.
Un ar copīti, jā!
Sintij, nebij.. viņa saprata, jo es teicu, ka es pie tevis braucu nosākuma tā kā viņa nojauta kur esmu palikusi.
Alex - nē, pateicos, viņš ar to meiteni ar kuru gulēja vienā istabā tur paņēmās.. bļē, kā man sirds daudzījās, kad Božis gāja uz istabu!
jheina_eira
[info]jheina_eira at 2008-09-09 21:22 (Link)
nez, tjip viss jau ir normāli. vai tad bija tik traki? man te laikam pienāk dažādas ziņas...
Agneta
[info]mieriigaa at 2008-09-09 23:43 (Link)
traki jau nebija, protams.
Previous Entry  Next Entry