jgz

Post a comment

Back to the USSR.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kā PSRS laikos cilvēki stāvēja rindās pēc desām un banāniem, tā es šodien stāvēju rindā, lai e-talonā atlaidīti dabūtu. Pie tam man vēl diezgan smagi paveicās - pēc tam, kad es iestājos rindā, piecu minūšu laikā aiz manis vēl kādi 30 cilvēki saradās. Citējot diženo Ilju Meddysonu - развлечения на все денъги.
Un te nu sākas mana žults gāšana.
Vot kādā sakarā studenta/skolēna atlaidi var noformēt vai pagarināt tikai līdz 15. septembrim? Pēc tam pasaule apstāsies vai kā? Pie tam par to, ka šī jaukā iespēja pastāv līdz 15. septembrim, es pavisam nejauši uzzināju tik vakar, drošvien tā pat kā vairums pārējo rindā nīkstošo nabadziņu. Vai to vismaz nevarēja tā visnotaļ skaļi pateikt ātrāk, lai tā fakinā rinda sadalītos mēneša garumā, nevis divu dienu?
Un ir taču tik grūti uztaisīt opciju, ka šo atlaidi var noformēt kaut vai Latvijas Pasta nodaļās, kas tādu lietu kā rinda, vispār izskaustu. Nu labi, ja ne pastā, tad vismaz atlaides varēju noformēt arī RS kasē, nevis gaidīt uz divām blondīnēm, kuras pilda veidlapas personalizētā e-talona iegūšanai, pie tam dara to visnotaļ igauniski, lai tik iedotu pārkrāsotajai 40 gadīgajai ofisa blondajai vāverei e-talonu, studenta apliecību un jau pēc 1min spraukties ārā no tā elles priekškambara, tas manu agonisko rindā stāvēšanas laiku būtu samazinājis vismaz uz pusi.
Bet nu jā, nostāvēju tur tās jobanās divas stundas, za to tagad varēšu braukāt pa lēto.
P.S. Bezmazvai palieku lepns par to, ka pusgadu braukāju pa zaķi.
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba