jgz

Post a comment

Jāieliek te kaut kas.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Uzreiz pateikšu, ka es, pašsaprotami, balsoju pret un nekādā ziņā neatbalstu oficiālu divvalodību Latvijā, bet man paliek slikti, redzot kāda apkārt valda attieksme pret referendumu un tā atbalstītājiem. Cilvēki akli seko šovinisma karogam. Jā, šovinisma, nevis nacionālisma. Un tādā ziņā mēs ne ar ko neesam labāki pret to daļu krievvalodīgo kopienas, pret kuru mēs šobrīd cīnamies.

Nav pieņemami, ka atbalstu gūst šāds ieraksts: "Vēlešanu iecirknī jautāja, kur var mest biļetenu "par". Nekautrējos sakot ka atkritumu urnā". Cilvēkiem patīk pieminēt, ka mūsu senči, mūsu senču senči ir cīnījušies par brīvu, demokrātisku Latviju. Vai tā ir brīva un demokrātiska valsts, ja cilvēki tajā par sava viedokļa paušanu tiek pastarpināti sūtīt dirst vai ārpus valsts robežas? Arī šie cilvēki, kuri balsoja "Par" ir Latvijas pilsoņi. Viņiem ir balstiesības, viņi tās izmantoja, tas arī viss.

Tieši šādi gadījumi un indivīdi ir devuši iespēju referendumam būt. Tieši abpsuējas sapratnes trūkuma un lecīgu, ar mazvērtības kompleksiem apveltītu tipiņu un pašlabuma meklētāju dēļ, kuri šoreiz brēc ar patriotisma karogu rokās, valts ir uz etniska konflikta robežas. Ir cilvēki, kuri ir ieinteresēti, lai tas notiktu. Un Jūs, dārgie pseidopatrioti un vienkārši aprobežotie un nedomājošie cilvēki, esat viņu labākie palīgi.

Aizstāvēsim savu valsti, valodu un kultūru, nevis uzbruksim citām, un nekļūsim par tiem, pret kuriem mēs tik dedzīgi cīnamies.
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba