Jan. 30th, 2005 @ 02:29 pm (no subject)
Current Mood: guilty

pagaatne atkaartojas, atkal es. bet tas nedriikst beigties taapat kaa toreiz, nee nee! ja toreiz tiku paari, tad shoreiz nesanaaks!!!



vis buus ok, savaadaak nevar buut, vienkaarshi nedriikst!
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]bulletproof
Date: January 30th, 2005 - 02:43 pm
(Permanent Link)
Viss būs labi... 2. paldies tam, kas to izstāstīja... 3. neesi egoiste, sev līdzi Tu vari pavilkt vēl daudz cilvēku...
From:(Anonymous)
Date: January 31st, 2005 - 12:37 am
(Permanent Link)
inga vai tu domaa ka taisniiba taapat neuzpeldeetu augshaa? taa ir kaa suuds kas peld pa virsu!shajaa gadiijumaa kaa tu domaa vai buutu labaaak ja es to neuzzinaatu?un tu kristiin ? man patieshaam tev nav ko teikt tu atkal naivi ceri ka viss buus labi! vai tu taa visu dziivi domaa nodziivot? ai shoreiz buus labaak neka pagaajusho reizu tu ceri ! tu ceri un neko nedari! vai tu vispaar zini ko noziimee miilestiiba? visu laiku notuseejusi ar ko pagadaas !es nezinu vai shaadi izrada miilestiibu!ja jaa tad man jau buutu ar puspasauli jaanotusee tevi miiilot!tici vai nee es pilniigi neeesmu dusmiigs! es to biju gaidiijis to no tevis!! bet es nezinaaju ka tas buus tik saapiigi! peec kaadas veertiibu sisteemas tu vispaar vadiews?ai tev taada vispaar ir? es nebiju domaajis ka man kaukas var taa saapeet!un vai vispaar man ir jeega paardziivot?ja es tev piedoshu kaaada man var buut paaarlieciiba ka tas neatkaartosies? tu tikai mani vareesi veelreiz saapinaat!un tas ir viss!be ja nu tomeer!ers vispaar neko nezinu ko man dariit!shis notikums manu mieriigo un jautro dziivi ir pagriezis par 369 graadiem! un vai tu vispaar saproti ko tu man noziimeeji?
ja es pateikshu ka tomeer tik un taa veelos buut ar tevi kopaa vai es sagaidiishu arii kau ko no tevis?vai vienkaarshi es kaa muljkjis tev dancoju visu laiku apkaart!tu tikai pasaki es tevi m iilu un nodomaa padanco veel! kaa es vis[paaar par kautko tagad varu buut skaidriibaa kaa es vispaar varu buutb pr kautko drosh?