19 Oktobris 2009 @ 18:42
bļeģ, jobanie blakusdefekti.. man taču jāraksta sasodītā eseja!  
īsumā sakot - apsmadzeņojot (daudz maz) iuvas teikto par to un šo.. apsverot plusus un mīnusus, sapratu, ka bēdīgi būtu, bet.. BET... varētu būt pārejoši, tomēr paliktu ieguvējos anyway. un to taču vajag TIK ĻOTI, ka kaut vai lec un skrien un sities, bet nekur citur un nekādi citādi TIK DAUDZ iegūt nevarēs, it īpaši jau uzreiz.
tā kā es vēl nedaudz svārstos savā lēmumā, bet jā... kamēr vēl nav par vēlu - es to gribu izdarīt. mūžīgi jau nevarēs gaidīt anyway :D
tagad tik nezinu kurp skriet, kur meklēt, bet moška pati iuva izrādīs kādu nelielu palīdzību šajā ziņā :D


daaamn it. nu depresija pēc tam uz mēnesi, ja ne ilgāk, bet pohuj - nav jau galīgi mirstami, nejau manā vecumā :D

lai jums jaukāks vakars par manu.

čao.

p.s. un tagad iuva smaida lielo smaidu un priecājas par to, ka beidzot jena ir uzklausīju vienu padomu,kas varētu būt diezgan vērtīgs, bet IUVA - padomā par to vēl nedaudz, nedomājot tikai par to lielo trofeju ;)


mcaaa.
 
 
( Post a new comment )
iuva[info]iuva on 20. Oktobris 2009 - 00:52
es čista smaidiju lielo smaidu :DDD

nu man neesot vairs tavā situācijā grūti pateikt, ka es zinu kā tu jūties, jo es jau esmu citur tā teikt un man tagad tas liktos sūds.. jeb - kaut man 10 reizes būtu tāda iespēja šai dzīvē :D

tā ir tikai viena reize. mļin.. viss atkarīgs kā tu uz to skaties, kā sevi noskaņo un kā attiecies pret to.. Padomā vēl.. nogaidi.. varbūt mainīsies skatījums pats no sevis... galu galā vajag mazliet apviļāt to savā smadzenē pirms nolemt izdarīt tādu soli.

bet tas ka viss atkarīgs no uzskatiem, tas točna.. varbūt tu mani visu dzivi pēc tam vajātu, ka es tev nelaimīgāko jaunību esmu sataisijusi ar saviem ieteikumiem :D tu nekad nezināsi, kā būtu bijis ja tu to izdarītu vai arī ja tu to nebūtu izdarījusi.. izvērtē iespējamības - kas būtu ja tu to izdarītu.. kas varētu būt labāk un kas sliktāk..
varēsi vai nevarēsi.. es nezinu...atkarībā cik open minded uz to paskatīsies

noteikti nesāc neko darīt kamēr es neesmu atpakaļ LV :D :))
(Atbildēt) (Link)