Idejas: Smaržu mūzika

Šis nu ir nākamais solis relaksācijā. Kad audioieraksti ar delfīnu spiedzieniem vai ūdenskrituma šalkoņu vairs nepalīdz, tad jāķeras pie smaržu atskaņotāja! Febreze Scentstories ir smaržu plašu (...?) atskaņotājs. Izskatās dikti līdzīgs CD pleijerim, tikai mūzikas vietā tas pūš smaržas. Dažādas smaržas! Pieejami vairāki diski, katrs ar savu 'smaržu melodiju'. "Kalnu taka", "pastaiga dārzā", "pastaiga ar basām kājām pa pludmali" ir daži no disku nosaukumiem. Katrs no tiem satur specifisku smaržu komplektu, kas tiek 'atskaņots' dažādās kombinācijās.

Priecīgu, ēm.., ostīšanu!


Cik sapratu, šie diski satur piecas dažādas smaržu "ziepītes", kādas ir atrodamas parastajos gaisa atsvaidzinātājos. Taču daudz interesantāka ideja man šķiet "smaržu karte" datoram. Tā satur 256 mazas kolbiņas ar smaržu koncentrātiem, kurus attiecīgi kombinējot iegūstam vēlamo (vai ne tik) smaržu. Diemžēl man nekur neizdevās atrast reālas smaržu kartes, ja kāds zin, lūdzu, padalieties ar informāciju. Atceros pirms pāris gadiem bija datorspēle, kurā bija iespējams izmantot smaržu karti, taču, tā kā spēles gaita risinājās vistu kūtī, es ne pārak alku šo karti sameklēt...

Comments

bija jau k-kad pasen arī tā ideja par to vēstuļu sūtīšanu ar smaržu, kad sūtītājam un saņēmējam bija k-kāda herņa - tipa arī smaržu smidzinātājs. un attiecīgi sūtītās izvēlējās kādu tur to aromātu sajaukumu, kas tika it kā pievienots vēstulei un čalīts otrā galā, kad atvēra viņu tad viņam ar automātiski izsmidzinājās atbilstošais aromāts. k-kas tāds.

July 2005

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Powered by Sviesta Ciba