Mobile: Pakrati, pakrati - piezvani


Lūk vēlviens Samsung brīnums - 3D kustību uztverošs mobilais telefons. Tas uztver kustības. Visos virzienos. Uz augšu, uz leju, pa labi, pa kreisi, ... Ā, kāds labums no tā? Pavisam vienkārši - ar šīm kustībām telefonu var vadīt. Piemēram, lai uzgrieztu numuru, nav vis jāspiež podziņas (tas taču ir tik ļoti neērti un nemoderni...) bet var vienkārši pavicināt telefonu gaisā, vēlamā cipara formā. Zīmējam gaisā lielus devītniekus, četriniekus, sešiniekus, divniekus,... nu jūs domu sapratāt. Es tiešām nezinu, KĀ tas var uzlabot telefona lietošanas ērtumu, bet uzmanību piesaistīs gan. Un iedomājieties, ja jāuzgriež kāds starptautiskais numurs... roka būs piekususi, kamēr visi cipari būs uzgriezti uzvicināti.


Vēl aparātiņš spēj atskaņot mp3 mūzikas ierakstus un ar vicināšanu var vadīt to atskaņošanu. Pa labi - nākamā dziesma, pa kreisi - iepriekšējā.

A tu domāji, ka fotokamera telefonā ir kruta!... ;)

Saistītie raksti: Nu visi, kur vien minēts Samsung...

Comments

tantiņas šādu skatu ieraudzījušas sāktu mest krustus, domādamas, ka tu buries :)
mhm, liekot telefonu kabatā uzvicinās "stop" un trolejbusā sēžot piespiežās the big red button. nē, man neliekas, ka tas ir tas labākais izgudrojums. toties man simpātiska likās tā doma, par iešūtiem implantiem smadzenēs/ķiveri, ar kuras palīdzību var lasīt/rakstīt mailus, sērfot utt. tu jau noteikti zini - slašdotā bija raksts, tik tagad uz sitienu neatradīšu
Starptautiskajiem vēl arī plusiņu priekšā vajag, bet to takš var sajaukt ar t vai x...
samsungs spaarda!

July 2005

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Powered by Sviesta Ciba