Mobile: Uzrunā savu telefonu

Pēdējā laikā rodas tāda sajūta, ka pasaulē ir tikai viena kompānija, kas izgudro kautkādus jaunumus elektrotehnikā - Samsung. Lūk, jau atkal kārtējais jaunievedums mobilajos telefonos - 'speech to text' opcija. Tas nozīmē, ka telefona balss vadība ir sasniegusi jaunu pakāpi un tagad tas prot ne tikai izpildīt iepriekš ierakstītas komandas, bet pierakstīt brīvi ierunātu tekstu. Tā ir zelta vērta manta visiem, kam nākas pierakstīt atgādinājumus jeb īsziņas braucot auto, vai darot ko citu, kad nav laika spaidīt pogas.

Ja vien es saprastos ar Samsung telefoniem, šis noteikti būtu manā pirkumu sarakstā, jo daudz laika pavadu braucot mašīnā. Protams, diezvai sagaidīsim versiju kas saprot arī ļātvīēšū tekstus, bet personīgi es tāpat lielu daļu piezīmju pierakstu angļu valodā izmantojot T9 ātrrakstīšanu, jo mašīnā braucot nav laika skatīties kāds burts uzspiedies un jāraksta 'uz tausti'.

Saistītie raksti: Telekamera? Kamerofons?, Mobilie minicietņi, Mobile: Samsung jaunie telefoni

Comments

hmmm
man liekas ka shitas speech to text jau bija ieksh siemens xelibri seerijas
konkreeti labi.
man bija plaans naakamo telefonu mekleet ar iespeeju ierunaat dazhaadus tekstus, kam var uzlikt atgaadinaajumu.. tb, diktofons ar atgaadinaajumiem..

bet shitas arii buutu labs.. :)
a tam 5 mpix telefon kamerai nebija shii iespeeja?

July 2005

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Powered by Sviesta Ciba