|
Maijs 29., 2008
21:10 - Help! Lūgums visiem čaklajiem virtuves darboņiem padalīties ar idejām, kā pagatavot spinātus (pēc iespējas saglabājot svaigus)? Cik ēsts, man šie parasti garšojuši (piemēram, lazanja ar spinātiem un sieru vai makaroni ar siera-spinātu mērci). Bet tad jamie parasti termiski apstrādāti tomēr, līdz ar to vērtība mazāka. Kādas variācijas ar spinātiem salātos sanāk gardi?
|
Comments:
ļoti garšīgi, improvizējot pēc iespējām, man likās spinātu salāti ar vītinātu šķiņķi. sastāvdaļās: spinātu lapas, vītināts cūkgaļas sķiņķis, greipfrūts, parmas siers, ciedru rieksti, sarkanais sīpols, aveņu etiķis, malti pipari
uzzied rupjmaizei sviesta kārtu, uzber sālīti un saliec lapas pa virsu. dikti garžīga sviestmaize!!
mamma mana viņus visos salātos šņikā saujām klāt. kāpēc vispār vņus kaut kā gatavot? |
|
|
Sviesta Ciba |