|
Februāris 16., 2006
22:50 shodien sabiju dzimtajaa krajaa. izbraukaaju beerniibas pilseetu krustu shkjeersu - tik daudz kas mainiijies! blakus necilajaam buudeleem izaugushi lepni vasarnieku nami, vecaas maajinjas, shkjiet, sarukushas... lepnaakajaa pilseeteles krogaa gribeeju kapuchiino iedzert, naivi cereeju uz pieklaajiigu kapuchiino, bet figu - iebeera tasiitee leeto pulveri, uzleeja uudeni un luudzu! man saak likties, ka eestuuzha nopietniibu esmu saakusi veerteet peec shitaa - kaadu kapuchiino pasniedz.
|
Comments:
From: | bumsis |
Date: | 16. Februāris 2006 - 23:20 |
---|
| | | (Link) |
|
A man ar to kapučino ir tieši tāpat!!!;))))
| From: | itta |
Date: | 16. Februāris 2006 - 23:24 |
---|
| | | (Link) |
|
:) nu bet taa tak ir, vai ne? ja kapuchiino pieklaajiigs, tad skaidrs, ka eestuuzis ir piedomaajis pie savu produktu klaasta un klientu veelmeem (piemeeram, gribu nesaldinaatu kapuchiino, aber tais pakaas tak cukurs klaat jau defaultaa)
From: | bumsis |
Date: | 16. Februāris 2006 - 23:38 |
---|
| | | (Link) |
|
Nu tajās pakās to ir vispār grūti nosaukt par kapučino.Tur tak nav dabīgās kafijas devas.Viena vienīga ķīmija.Un, ja reiz iestade ir padomājusi par labu kafiju...tad arī serviss un ēdiens bus baudami.;)
a kurš ta mums tur tagad ir lepnākais pilsētas krogs? vispār tie lepnākie jau tagad ir jūrkalnē, sākot ar labragu
| From: | itta |
Date: | 17. Februāris 2006 - 10:54 |
---|
| | | (Link) |
|
nu "Aakjagals" tak - tas jau pat tjipa restoraans skaitaas... ha! |
|
|
Sviesta Ciba |