Sadomātava -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Maijs 19., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
20:46

(13 domā | padomā tu ar')

Comments:


[User Picture]
From:[info]delvira
Date:20. Maijs 2005 - 14:18
(Link)
Nu redzi, un vinja ir panaakusi savu. Vinja vienkarshi censhas apliecinat sev, ka visiem iet suudiigi, un no taa pati jutas ne-tik-slikti. Laimigi cilveeki liek justies vinai diskomfortaa. Ta ka labak neboja savu prieku, veiksmi, ja vina gribetu, tad pajautaatu tev- kaa tu to sasniedzi, ko tu iesaki, vai vienkarshi priecatos lidzi, bet vinai ir labi vinas bedree un tu tur neko nevari lidzet. Ta ir tada tipiska situaacija, kaa jau [info]beta teica, vinai arii ir loti lidziga situacija ar kadu tuvu draudzeni, ari manai brala draudzenei ir tada situacija ar savu bernibas draudzeni. \
Vieglak tak ir chiiksteet nekaa mainit savus eshanas paradumus plus sportot un sasniegt to, ko tu esi pati saviem spekiem sasneigusi, un no zila gaisa jau tadi rezultaati nenokrita!
[User Picture]
From:[info]itta
Date:20. Maijs 2005 - 14:22
(Link)
kā tas viss sasniegts, viņa jau ir lietas kursā. :) bet viņai tikai tā gribasspēka pietrūkst, līdz ar to meklē attaisnojumus ārpus sevis. :)
par laimi, manu prieku viņas čīkstēšana nebojā, tikai pamanīju, ka gribas izvairīties... nu ko - laikam jau būs jāļaujas vēlmēm, cik atļauj pieklājība.... :))
[User Picture]
From:[info]delvira
Date:20. Maijs 2005 - 14:23
(Link)
Pie malas pieklājību, padomā par sevi:)
[User Picture]
From:[info]itta
Date:20. Maijs 2005 - 14:27
(Link)
ka nesāku izskatīties pēc pārākās egoistes. :D:D:D:D
kaut gan - neko jau neesmu jamai parādā, tā ka...... :))))

> Go to Top
Sviesta Ciba