Sadomātava -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Marts 15., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:17
lielais baseins pie tās pašas treneres - vot tā tik ir štelle!!! esmu sajūsmā.
jau tas vien, ka tā nav masveida mērcēšanās, bet individuāla pieeja. salīdzinoši tā vingrošana mazajā baseinā tāda papļunčāšanās vien ir...:))
un es nemaz neesot tik čābisks peldētājs. :)))

(10 domā | padomā tu ar')

Comments:


[User Picture]
From:[info]beta
Date:15. Marts 2005 - 22:00
(Link)
man prieks par Tavu Peldeetajaas Zuzannas talantu!:))) man ir doma, ka tagad, kaa shodien treneris teica, veidoshu savu kjermeni veselu un speeciigu - kaa skulptors. un, kad buus muskulji un buushu tikusi kaut daljeeji galaa ar savaam baileem no uudens (ar homeopaatiju), tad ieshu peldeet maaciities. nu, rudenii laikam:)))
[User Picture]
From:[info]itta
Date:15. Marts 2005 - 22:02
(Link)
:)) jā, ir daži, kam skaists ķermenis ir dabas dots, bet ir tādi kā es - kam tā veidošana smags darbs.. :)
[User Picture]
From:[info]beta
Date:15. Marts 2005 - 22:08
(Link)
man ir diveejaadi. no vienas puses juutu, ka mans kjermenis ljoti atsauciigi reagjee uz ikvienu manu labsirdiigo soli - gan uz eeshanas ieradumu mainju, gan uz vingrojumiem. BET. vinjsh tik pat atsauciigi reagjee uz ikvienu manis notiesaato shokolaades apjomu, kaartiigaam pusdienaam utt.:DDD

liidz ar to - visa pamataa ir nopietns darbs ar vingrinajaumiem. jo - arii tievinjajaam meiteneem tikai un vieniigi ar sporta paliidziibu - iespeejams - to skaistu veidot - tadau, treneetu, stipru un dailju:)))) taa man liekas.:))))
[User Picture]
From:[info]itta
Date:15. Marts 2005 - 22:16
(Link)
jā, ir starpība starp kārnumu un smuki slaidu, skaisti veidotu ķermeni...
[User Picture]
From:[info]beta
Date:15. Marts 2005 - 22:25
(Link)
jap. un man patiik peetiit sievietes. un biezhi vien gan juurmalaa, gan shur tur citur -pamanu, ka it kaa slaidaam meiteneem veeders nav skaisti veidots, kaut arii ir slaids. un tad ir :)))), ja shie cilveeki izskataas nosodoshi par apaljiigaakiem cilveekiem un iztaisaas kaa beigaas miseniites... izraadot savu punci, kas prasaas peec presiites.

nu, ja. bet par to labaak runaashu tad, kad mans puncis buus ar presiiti - nevis taucinjiem:)))

shodien treneris arii mazliet parunaaja, taa no filosofijas. un mani vinja vaardi patiesi iedvesmoja. jauki. ljoti, jauki:))))
[User Picture]
From:[info]itta
Date:15. Marts 2005 - 22:29
(Link)
:) man sāk likties, ka visa sāls iekš patikšanas/nepatikšanas un motivācijas/nemotivācijas lielā mērā atkarīga no trenera... ja paveicas, tad nodarbības patiešām priecē un negribas izlaist nevienu pašu...:)

man puncis jau padevies maniem centieniem.:) vēl tikai tie gurni, gurni.. :)
[User Picture]
From:[info]beta
Date:15. Marts 2005 - 22:55
(Link)
wiii. nu, man veel nav rezultaatu. taghad ieskrienos ar treninju uzsaakshanu un tad - arvien dabiskaaka kljuus pareizaaka uztura lietoshana. pagaidaam ik pa laikam sanaak - sabrukt.:))) nu, teiskim, shodien - iedaala dfienas pirmaa dalja. bet mees iepirkaam jaunu faksu-kopieri-printeri. un ta akaa tas bija arii maneejais - iepirku konfekshkasti, ar ko "apmazgaat". un taas paaris konfektes man radiija laviinveidiigu turpinaajumu... pirms treninjiem kaartiigi pavakarinjoju:))))))))))))))))))))))))
[User Picture]
From:[info]itta
Date:16. Marts 2005 - 11:55
(Link)
:))
[User Picture]
From:[info]siltavieta
Date:16. Marts 2005 - 09:48
(Link)
bet Itta! Kad Tu vispār esi bijis čābīgs peldetājs? Bāāā, pus mūžu pie jūras nodzīvojusi, čābīgs peldētājs..Tu taču peldi tāpat kā es, man šķiet, ka pat nirsti vēl ētrāk par mani un slīcini tu mani viennozīmīgi labāk nekā es Tevi :D
[User Picture]
From:[info]itta
Date:16. Marts 2005 - 11:55
(Link)
nu kaut kā "pa svojemu" jau es peldēt māku, bet par to, kas un kā ir pareizi, man nebija pat ne jausmas. :) un beidzot izdevās pareizi "nāriņu" nopeldēt (nu tāda kā locīšanās sanāk)

> Go to Top
Sviesta Ciba