dzīvojot atsevišķi no ģimenes, esmu sapratis, ka nemaz nemāku gatavot, vienīgie mani sasniegumi kulinārijā ir biezputra ar sīpolu mērci vai varīti kartupeļi ar biezpienu, goda vārds garšīgi, bet kaut kā pamaz. Tāpēc apņēmos katru dienu iemācīties jaunu recepti. šodienas repertuāram ir rīsu kotletes, kuras pagatavo apmēram šādi: sacep sīpolus un paralēli vāra rīsus, tad sasmalcina riekstus un pienā iemērc baltmaizi. Visu sajauc kopā lielā bļodā un ar rīvmaizi apzēķē un cep uz pannas un gatavs. esmu baigi lepns. šodien arī Dana ievācās pie manis, viņa teica, ka ēdiens varētu saukties- ievākusies uz palikšanu, vai kaut kā tā. man tas atgādina vienu krievu filmu, kur viena sieviete gribēja, lai viņā iemīlās darba kolēģis un viņa izcepa speķa pīrāgus, lai paustu savas simpātijas, bet lai izskatās pavisam glauni tos nosauca par MAestro. Vienīgā atšķirība starp mani un krievu filmas aktrisi, ir tā, ka necenšos nevienu savaldzināt ar savām kotletēm. vo tā.