intheend - Post a comment

Jan. 19th, 2006

[info]intheend

01:21 pm - Jeah, uz skolu nav jāiet...

-30'C... Tātad uz skolu nav jāiet. Lieliski. Tagad- dienas vidū vēlaizvien ir 26'... Atliek cerēt, ka rīt arī varēsim neiet uz skolu.
Pagājušajā svētdienā nebiju uz dievkalpojumu, jo no rīta, kad pamodāmies abi ar mīļoto, man pietrūka morālā spēka, lai aizietu. Taču šonedēļ es gan iešu kaut arī būs vēl aukstāks. Baznīcā parasti ir dažus grādus siltāks kā ārā...
Njā... klasē atmosfēra ir mainījusies pozitīvi. Attieksme un izturēšanās pret mani ir normāla arī no tiem, kurus es neieredzēju līdz šim ne acu galā. Tagad arī es cenšos mainīt attieksmi.
Beidzot pienāca mirklis, kad mans organisms vairs nespēja izturēt to jau divus mēnešus laicīgi neaiziešanu gulēt. Kādēļ man tas hroniskais bezmiegs...? Miegs ta nāk, bet tik daudz domas pa galvu pēdējā laikā malušās un traucējušas aizmigt stundu, citreiz divas, trīs un pat četras... Un tagad, kad mani nenomāc vairs nekas un es spētu aizmigt, tad es tāpat neeju gulēt. Spēlēju ģiču, skatos tv, sērfoju, ja mīļotā paliek pa nakti pie manis (~45%), runājos ar viņu vai, ja viņa guļ, izmantoju to, ka viņa ir blakus un klausos viņas elpā un skatos uz viņas sveču gaismas apspīdēto augumu sev blakus... Tad nu Dievs deva zīmi, ka šitā gan neies cauri un es tagad cenšo laboties un iet normāli gulēt. Citādi mans novājinātais organisms tīri fiziski vienā brīdī sabruks.

Kur es neesmu spējis pārkāpt sev, ka vienmēr viss notiek atkal un atkal tieši tāpat kā jau ir noticis? Vai tomēr šoreiz es jau esmu pārkāpis sevi un šoreiz viss būs savādāk?... Tam es pilnīgi spēšu noticēt tikai marta beigās...

Read Comments

Reply:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.