intheend - Post a comment

May. 25th, 2018

[info]intheend

07:03 am

...mierinu sevi ar domu, ka drīz būs rudens un šitā trakā strādāšana beigsies :D :D
Protams, žēl, ka pašā īstākajā dārzu laikā bija treniņi gaujai un pati gauja. Kaut gan tajā brīdī biju absolūti norakstījis domu par jebko. Tomēr pēc gaujas kaut kas uzšķīlās un aiziet. Ar to līdz šim pēc darba katru dienu strādājos līdz 22iem. Nē, nebūs tik daudz dārza kā pagājušogad. Gluži vienkārši - nevajag. Bet kādi 60-70% gan ir paspēti. Riktīg forši. Un šogad būs daudz zemeņu, ko pagājušoruden sastādīju. Super :) Pie viena vakar beidzu cīņu ar pāraugušo zāli. Nē, nekas nav beidzies. Tūlīt būs jāsāk ravēt un pēc pavisam īsa brīža atkal pļaut zāli. Bet ir tāda līksmība, ka tādas manai izvēlei dzīvot laukos fundamentālas lietas - dārzs ar visu, ko kārojas un skaists pagalms un apkārtne tomēr ir iespēti :) :)
Jā, ir iespēts arī katru nedēļas nogali satikties ar draudzeni. Tā ir viena lieta, kas viņā ir labāka par to, pēc kā lūdzu. Vina atradīs man laiku. Pietiekamā apjomā un veidos, lai es justos vajadzīgs. "Nevis nav laika, bet nav prioritāte", tā viņa saka.
Šonedēļ sakarā ar stirnubuku strādāšu arī sestdienu. Un pēc tam plānos ir vienkārši kopīgi nolaiskoties līdz svētdienas vakaram, jo abi esam noskrējušies un noguruši.
Dikti ceru uz kādu prēmiju par stirnubuku. Sanāk norauties pamatīgi. Un naudas pietrūkst diezgan nedaudz, lai justos ok. Bet nu vasarā tomēr vnk ir vairāk spēka. Gan jau ar mājas darbiem paliks vieglāk un sanāks kādā vakarā arī vnk apsēsties pie seriāliem un iedzert alu arī vēl pirms rudens :D
Anywayzzz, līdz gulbjiem vēl 59 :)

Read Comments

Reply:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.