intheend - Post a comment

Mar. 19th, 2016

[info]intheend

06:38 pm

Nu gan šīs divas dienas bijušas jautras. No rīta apmācies, viss tumšs kā vasaras negaisa laikā un putenis griež zemi ar debesīm kopā. Nu un arnis arī attiecīgi sakurina siltumnīcā krāsni uz nebēdu. Tikko krāsns riktīgi iekurējusies, debess īsā brīdī noskaidrojas un saule tā karsē siltumnīcu, ka jārauj visas durvis vaļā. Tikko krāsns apmēram izkurējusies, atkal tik pat pēkšņi uznāk putenis... Pirmajā reizē bija drusku smieklīgi. Ceturtajā vairs ne pārāk... un šodien arī bija līdzīgi. Bet neko, es tik smīnu ūsās, lai jau iztrakojas, tāpat vairs nav kur likties un pavasaris tepat vien degungalā ir.
Ceru, ka sējas kalendārā šodien ir "lakstu diena", jo sasēju visus iespējamos garšaugus - seleriju, pētersiļus, stēviju, citronzāli, timiānu, rozmarīnu, majorānu, lupstāju un izopu. Līdz vasaras vidum gan es uz visu skatos un skatīšos pieticīgi - kaut kam jau jāizaug... Un turiet īkšķus, jo pats garšaugus lietoju maz, bet visu tāpat nevar notirgot ;) Labi, ka ir vismaz kāds, kam no laba prāta gribas atdot visu lieko, nemaz neskaitot.
Šodien laura tā pilnīgā randomā uzrakstīja - "ar tevi kopā visu laiku ir tāda sireālā sajūta, pirms satiku tevi, zināju, ka tādas tiešām normālas, pašsaprotami saticīgas un auglīgas attiecības ir tikai starp retajiem... par ko mani dzīve tā lutina?!" Un tad es saprotu, ka - abpusēji - pēc dzīvē lieliem dubļiem izbristiem kļūst pie d. par sīkajām un kaitinošajām lietām, pat par lielajām un tracinošajām lietām, bet galvenais, lai ir kopīgs mērķis un otrā vien dažas tās supersvarīgās vērtības. Pārējais nav paciešams - pārējais ir pie d. Par ko gan man nebūt laimigam.
Krietna kārta saputeņojusi. Bet jau kopš vakardienas diena ir garāka par nakti un tūlīt, rīt vai parīt pavasaris sāks savu uzvaras gājienu pret sakāvei neizbēgami nolemto ziemu.

Read Comments

Reply:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.