intheend - Post a comment

Sep. 1st, 2006

[info]intheend

12:20 pm - Atskaite par vasaru

...beidzot tas murgs ir galā. Kā tas vispār sākās...? Ā, pareizi, 20tajā maijā sākās autokursi. Nu jā. Trīs reizes nedēļā pa trim stundām. Jūniju un jūliju strādāju. Tas bija MURGS kubā. Strādāju gandrīz divās slodzēs - no 8 rītā, līdz naktī diviem, trijiem, citreiz četriem... Darbs bija 10 km no mājas, uz to braucu ar riteni. Tad nu tajās 3 dienās nedēļā braucu no darba pa dienu uz kursiem (atkal 10 km), nosēdēju tās 3 stundas, atkal minos atpakaļ uz darbu. Biju visu laiku neizgulējies, pārguris, viss bija līdz kaklam. Brīnos, ka izturēju. Visa darbadiena bija uz kājām un strādājot ļoti ātrā tempā. Un par to joku es saņēmu 80ls mēnesī (lauki...) jā un vēl jāpieskaita 1 reize nedēļā, kad man bija braukšanas stundas, tad es ar stopiem kūlos uz Gulbeni (50km), jo tajos laikos autiņi nekursē, kad man vajadzēja parasti. 24tajā jūlijā beidzās teorija, es uzreiz arī nokārtoju teorētisko eksāmenu, man bij viena kļūda. Tad palika tikai 1 reizi nedēļā braukšana. un tad jau arī darbs beidzās. Man tiešām šķita, ka es nojūgšos. Vasaru neesmu redzējis. Pa vidam vēl bija mana dzimšanas diena - 14.jūlijā. Beidzot esmu pilngadīgs. Tas arī bija ok.
Nu jā, tad darbs beidzās. Bet viens paziņa man piedāvāja nedaudz pie viņa pastrādāt celtniecībā. Nu tad es 2 pirmās augusta nedēļas dzīvoju pie viņa. Tas jau bija cienīgi. 8 stundu darba diena, barošana pa pirmo un vēl visādas ekstras. Nu lūk. Pēc tā darba sekoja mana Guru kāzas - 19.augustā. Pasākums bija liels, labi organizēts. Bij labi. Tikai žēl, ka atkal baigi nauda ar to aizgāja.
Nu un tā es tur braucu reizi nedēļā uz Gulbeni un vakar - 31.augustā man bija braukšanas eksāmens - PĒDĒJAIS solis Protams, pārstresojies uz to es biju bezjēgā, bet kad tas pienāca, visu izdarīju ļoti labi. No 9 pieļaujamajiem soda punktiem dabūju tikai 2. Nu un tad beidzot tiesības man ir kabatā.
Vasara beigusies, varēšu sākt dzīvot. (forša ilūzija, ne...?)

Read Comments

Reply:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.