seriously disturbed by society - filmas [entries|archive|friends|userinfo]
insane

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

filmas [Apr. 10th, 2007|10:59 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Brīvdienās noskatījos:
Perfume: The Story of a Murderer
Music and Lyrics
Wild Hogs
ā un vēl iesāku, bet nepabeidzu Unrest.

Nu filmu kvalitāte kopumā - diezgan ok!
1) Vislabākā bija Perfume filma, cienīgi pārsteidzošs atrisinājums un tiešām labas idejas. Šo noteikti iesaku, ja nav vēl redzēta.
2) Music and Lyrics - +- ok izklaide, brīžiem par daudz tekstu un biki par salkanu, bet labi parodēta mūsdienu mūzikas industrija (music business). Var skatīties, ja nav ko darīt vai kāds aktieris baigi patīk :P
3) Wild Hogs - kārtējā amerikāņu komēdija ar labajiem tēliem, sliktajiem tēliem, mīlestību, patosu un labām beigām. Taču daži joki bija patiešām labi, un parējie arī bija ciešami. Rezultātā varēja būt labāk, bet labi ka tā :) Tb, labāka par vidussmēra komēdiju, bet bija iespējas labākam rezultātam.. Droši vien var paskatīties..
4) Unrest - šausmene!! Par ļaunajiem gariem! Izrādās, ka amīšos praktiski katru nedēļu iznāk pa kādai šausmenei un visas ir diezgan populāras! Šī tika izvēlēta, jo bija pieejama labā kvalitātē. Līdz brīdim, kad mīļotā pateica, ka slēdz ārā, vairs nevaru izturēt :), bija diezgan sakarīga! Bija bailīgi pat bez ļauno mošķu rādīšanas, atmosfēra bija ok! Noteikti noskatīšos līdz galam. Iesaku tikai stipriem nerviem :)
linkpost comment

Comments:
From:[info]guvi
Date:April 10th, 2007 - 11:01 am
(Link)
par 2) - tieshi manas domas