inohardijs' Journal
Monday, August 30th, 2010

Date:2010-08-30 08:28
Subject:Sveiks lasiitaaj
Security:Public

Labriit visiem, ir sakusies jauna darba nedeela, prieks manis jauna dziive. esmu zaudeejis visu kaa deel esmu dziivojis liidz sim, un tam bija vajadziga tikai viena diena. esmu palicis tukss un vientuls. nav veelmes pat palikt tur kur esmu jo viss ir tukss. nekad nebiju domaajis ka tik ilgaa laika posmaa ieguldiitaas puules var tik vienkaarsi ar vienu rokas veezienu kads izdzeest. izdzeest sapnus, veelmes, idejas un meerkjus. tagad man ir jasakartojas, jaaatrod kautkas kaa deelj turpinaat iesaakto, tas notiks kautkad tikai es nespeeju atbildeet kad. pagaidaam es neredzu nevienu iemeslu visu nepamest un turpinaat. ja liidz vakardienai bija ceriiba tad tgd taa ir nomirusi diemzeel bez mulka - mulkjis ir palicis. mulkjis kurs 2 gadus ir izniekojis no savas dziives censoties kautko sanieg bet izraadaas velti. veltiigi ir bijushi visi puulini un darbi, veltiigs ir viss turpmaakais , pagaidaam tas takaa buutu viss. Shodien veel nezinu atbildes ne uz ko. zinu tikai to ka esmu zaudeejis visu un veelos to atguut kaut apzinos ka tas nav iespejams. ceru atguuties, atsperties un turpinaat bet nezinu ka bus.

post a comment



Date:2010-08-30 10:52
Subject:.....
Security:Public

pamazaam saku saprats kas ir noticis, jo vairaak saprotu jo gruutaak paliek. saak pietruukt speeka sanemties un nesabraukt. nekad nebiju domaajis ka moraalas saapes taa iztukso speekus. rokas kaajas triic, est negribaas un nav speeka pat seedeet pie datora. gribu aizmigt, gribu guleet ilgi, kaa nedeelu un necelties, jo nav speeka vairs.

post a comment



Date:2010-08-30 12:43
Subject:monologs
Security:Public

kas paliek tad kad zuud ceriibas?? tas ir jautaajums kas mani nomoka. vai ir jega kautkam bez ceribam? bez sapniem? kas notiek ar cilveku kad vins jau visu ir sasniedzis un nezin kur doties talak? kas notiek tad kad viss kas tev ir bijis nepieciesams dzivee ir zaudeets uz neatgrieshanos un viss ko tu esi planojis un kam gatavojies izkuup zilaa gaisaa? kas notiek ar cilveeku kad liekas ka viss ir beidzies? kur smelties jaunu iedvesmu - kur atguut speekus bez ceriibaam un sapniem ?

post a comment



Date:2010-08-30 18:10
Subject:
Security:Public

parnaacu maajas no darba apskatiijos uz dziivokli un paarneemaa nenormaala tuksuma sajuta, iergaot cik tas ir kluvis bezpersoniks un auksts ar visiem saviem tuksajiem plauktiem un atvilkneem. sanemsos un meeginaasu sakaartot dziivokli - vismaz kas no taa ir palicis paari - atradu otru atsleegu komplektu kluva veel skumjaak ka taas janoliek uz paluktina, un taas vairs neviens nelietos. skumji tuksi un auksti. varbuut ar laiku paaries bet sobriid briemiigi. centiisos ciiniities taalaak - driiz redzeesim kas no taa buus sanaacis.

post a comment



Date:2010-08-30 18:18
Subject:veestule
Security:Public

atkal jau paarlasu kaadu veestuli, saapiigi to lasiit bet es to parlasu veel un veel - nolieku malinaa, peec mirkla atkal sniedzos izlasiit, nezinu laikam jau ceriibaa ka kasutkas buus mainiijies - bet tur nekas nemainaas. tomeer es nezaudeeju ceriibu un atkal jau paarlaso sho nolaadeeto veestuli. es to neizlaizu no rokaam kautgan vajadzetu, bet es nevaru, un atkal paarlasu

post a comment


browse days
my journal